programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Theatercollege

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen!

Dit theaterseizoen bieden we 12 voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50 kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!
 • Op Rouwtour

  Ameline Ansu & Wendy Hoogendijk

  Jong, oud, nabestaande of omstander, iedereen is van harte uitgenodigd voor deze toegankelijke avond. Een avond met verhalen, live muziek, zo’n heerlijke plakje cake en een goed gesprek over een thema waar we allemaal een keer mee te maken krijgen.
 • Dai Carter

  Mentale Kracht

  Na 10 jaar gediend te hebben bij het Korps Commandotroepen, neemt Dai Carter het publiek mee langs de spannende verhalen en avonturen die hij daar heeft meegemaakt. Ondersteund met nooit eerder vertoond eigen beeldmateriaal spreekt hij over mentale kracht, weerbaarheid en veerkracht.
 • Rinus Gerritsen (Golden Earring)

  Iconic Albums Moontan

  Een unieke inkijk in het ontstaan van het legendarische Golden Earring album Moontan en de Amerikaanse droom van vier Haagse vrienden, door bassist Rinus Gerritsen.
 • Omdenken

  Zoals verwacht loopt alles anders

  De zon scheen en je fiets werd gestolen, of erger nog, de zon scheen en je partner werd hopeloos verliefd op een ander! Waarom lopen dingen vaak zo anders dan we zouden willen? Verwacht een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen.
 • Cesar Zuiderwijk

  De naakte waarheid

  Van een allereerste drumstel van augurkblikken tot het meest recente showdrumstel met de nodige gadgets, Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) heeft een hoop te vertellen en te laten zien!
 • Het inspiratiecollege verleuken

  Voor leuker werken en meer plezier

  Beter leidt bijna nooit tot leuker, leuker bijna altijd tot beter! Klanthousiasme- en Verleuken expert Feike Cats (geboren en getogen in Vlaardingen) deelt, met zijn humor en eenvoud, tips om altijd meer plezier te hebben. Met alle positieve gevolgen van dien.