Jochem Myjer - UITVERKOCHT

Net alsof (try-out)

Cabaret

Een briefje van Jochem Myjer:

Lief publiek,
Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?
Liefs, Jochem Myjer

Verkoop via Smart Secure Tickets 
Op verzoek van de artiest maken wij bij deze voorstelling gebruik van extra beveiligde e-tickets (Smart Secure Tickets) die niet overdraagbaar zijn en dus ongewenste doorverkoop tegengaan. Je ontvangt de tickets niet per e-mail of per post, maar je vindt ze in de Ticketmatic App op je smartphone. De tickets hebben een dynamische barcode, die vanaf twee uur voor de voorstelling verschijnt en die iedere 30 seconden wijzigt. Lees hier hoe het precies werkt! 

Aanvullende informatie:
  • Per persoon kunnen er maximaal vier kaarten besteld worden.
  • De minimale leeftijd voor deze voorstelling is (wat Jochem Myjer betreft) 12+. Dit in verband met de inhoud, maar vooral ook het tijdstip en de duur van de voorstelling die te lang is voor de spanningsboog van jonge kinderen.
  • Bij het startmoment van de verkoop wordt er met een wachtrij gewerkt om het kaartverkoopsysteem niet te overbelasten.