De Weg naar Succes door Women Connected

Onderdeel van het Moestuin Festival

Festival , Toneel

'De Weg naar Succes' is onderdeel van het programma van het Moestuin Festival, waarbij het hele theater omgetoverd wordt tot een wereld vol muziek, theater, dans, eten en drinken uit alle windstreken. Met jouw festivalkaartje krijg je toegang tot het gehele programma, waaronder deze bijzondere toneelvoorstelling.

BEKIJK HIER DE SPECIALE MOESTUIN PAGINA MET MEER INFORMATIE EN PROMOTIEMATERIAAL

De komende periode gaat Women Connected aan de slag met het thema SUCCESAls een karavaan trekt zij met haar vrouwen door Rotterdam en omstreken op zoek naar antwoorden omtrent de betekenis en interpretatie van succes. Wanneer vind jij dat je een succesvol leven leidt? Waar valt of staat dat mee? Je opleiding? Je huidskleur? Je achternaam? Het hebben van geld? De steun van je ouders? Een huwelijk? Het krijgen van kinderen? Brengt succes vanzelfsprekend geluk met zich mee?

Over de voorstelling
De hardwerkende Chahrazad heeft genoeg van om altijd maar vrijwilliger te zijn in een buurthuis. Ze besluit haar droom te volgen, leent hier en daar geld, stroopt haar mouwen op en begint haar eigen restaurant: “Chahrazad 1000 en 1 gerechten”. Ze kookt met passie gerechten van over de hele wereld, van Heri Heri, stamppot met ui tot de couscous van haar moeder. Tot een klant net iets te ver gaat…

Maar… met één hand kan je niet klappen. Succes kent soms een onverwachte interpretatie! Klik hier voor meer informatie en publieksreacties

Het Moestuin Festival wordt mede mogelijk gemaakt door De Club van 200, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., Gemeente Vlaardingen en de Van der Mandele Stichting.