Goede voornemens in de Stadsgehoorzaal

Neem een nieuwjaarsduik in ons programma

Via deze weg willen wij jou nog een zeer gelukkig en vooral theatraal nieuwjaar toewensen! Al zijn onze deuren op dit moment nog niet geopend, we kijken ontzettend uit naar al het moois wat 2022 ons op theatergebied te bieden heeft. Graag helpen wij je om jouw jaar goed te beginnen. Wist je namelijk dat je heel veel goede voornemens in het theater in de praktijk kan brengen? Neem daarom snel een nieuwjaarsduik in ons theaterprogramma, dan kan 2022 niet meer stuk!

Voornemen 1: Lach jezelf naar een sixpack
Geen zin om dit jaar wéér een abonnement op de sportschool te nemen zonder er daadwerkelijk iets mee te doen? Dan is een avondje lachen dé workout voor jou! Doe bijvoorbeeld buikspieroefeningen bij aanstormende talenten als Oldenhermanns (vr 11 feb) of Ruud Smulders (za 19 mrt) óf schater tot je buiten adem bent bij de nieuwe klucht van Jon van Eerd (vr 18 feb), de typetjes van Plien & Bianca (do 3 mrt) of de rake grappen van Pieter Derks (za 23 apr).

Een bijkomend voordeel van deze manier van buikspieren trainen is dat je er niet van gaat zweten en dat de tijd voorbijvliegt. Het zou wel kunnen dat je de dag erna spierpijn hebt, maar dat is het meer dan waard.

Voornemen 2: Probeer nieuwe dingen
Er gaat niets boven het ontdekken van een nieuwe passie. Daarom moedigen wij jou graag aan om dit jaar buiten jouw comfort zone te treden en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zo kun je bij Talent on the Move (do 24 feb) kennis maken met de nieuwe generatie dansers, sta je tijdens de show van bioloog Sterrin Smalbrugge (zo 13 mrt) oog in oog met reptielen, toveren wij het gehele theater om tot escaperoom tijdens De wraak van de klimaatpiraat (za 7 mei) én maak je een wereldreis in één dag tijdens het Moestuin Festival (za 18 jun)

Wil je in plaats van in de zaal juist meer de wereld achter de schermen leren kennen? Word dan vrijwilliger in ons theater! Iedere derde donderdag van de maand organiseren wij, als de maatregelen het toelaten, een vrijblijvend info-uurtje. Lees alle informatie op onze website en meld je snel aan!

Voornemen 3: Breng meer tijd met vrienden en vriendinnen door
Ruil (wanneer het weer mag) de bank een keer in voor theaterstoelen en geniet van een avond uit met jouw vrienden, vriendinnen of familie. In ons theaterprogramma zitten namelijk een flink aantal bijzondere voorstellingen verstopt die nét even anders dan anders zijn. Zo kun je tijdens Het Grote Grand Prix Circus (do 3 feb) nóg meer leren over de wereld van Formule 1, krijg je tranen van het lachen bij de vriendinnencomedy Huisvrouwen bestaan niet (wo 23 feb), geniet je van de pijnlijk herkenbare momenten voor ouders van pubers tijdens Tis hier geen hotel (vr 25 mrt), ga je uit je dak bij het concert van Rolf Sanchez (do 10 mrt) of ontdek jouw komische talent tijdens de liveshow van RUMAG. door René Watzema (vr 10 jun).

Met een breed aanbod aan lokaal bier, likeuren en bovenal gezelligheid zijn alle ingrediënten voor een geslaagde vriendenavond aanwezig. Dus pak de agenda's erbij en prik een datum voor een bezoek aan het theater.