nieuws

Stadsgehoorzaal brengt Jan Jaap van der Wal naar het Stadsstrand op woensdag 19 augustus

Kaartverkoop nú gestart

De Stadsgehoorzaal blijft zich inzetten om, onder de noemer Stadsgaatdoorzaal, ook in deze bijzondere tijd theater te blijven brengen in Vlaardingen. Op woensdag 19 augustus krijgen zij hierbij hulp van het Stadsstrand en een grote naam in de comedywereld: Jan Jaap van der Wal. Het wordt een unieke en intieme avond, er zijn maar 100 plekken en de entree is slechts €15. Dus het is aan te raden om snel je theater-strandstoel hier te reserveren.

 

Bij een zomer hoort gewoon theater! Dat vinden zowel de Stadsgehoorzaal als Jan Jaap van der Wal. De link met het Stadsstrand was snel gemaakt. Lekker vrij en veilig in de buitenlucht, drankje erbij, ondergaande zon, bootjes als uitzicht en lachen met elkaar. Dus… woensdag 19 augustus gaat het gebeuren, Jan Jaap van der Wal geeft om 20.00u een speciale voorstelling op het Stadsstrand in Vlaardingen! De entree is €15 en de kaarten zijn vanaf nu hier te bestellen.

 

Jan Jaap van der Wal
Mensen aan het lachen maken in een theater, dat was vanaf jongs aan zijn droom. Inmiddels is die droom werkelijkheid geworden en mag Jan Jaap de titels stand-up comedian, cabaretier en televisiepresentator aan zijn cv toevoegen. U zou hem kunnen kennen van onder andere de populaire televisieprogramma’s Dit was het nieuws en De Slimste Mens ter Wereld. Op woensdag 19 augustus om 20:00 uur brengt hij de theaterbeleving naar onze stad en staat hij met een speciale stand-up comedy voorstelling op het Stadsstrand in Vlaardingen!

 

Steun aan de cultuursector
Jan Jaap van der Wal en het Stadsstrand helpen de Stadsgehoorzaal hiermee om ook in deze bijzondere tijd toch theater te kunnen brengen in Vlaardingen. Door outside the box te denken worden er zo voorstellingen gespeeld op unieke, fijne, gezellige maar bovenal veilige locaties.

 

Informatie over het Stadsstrand
De ingang van het Stadsstrand is te vinden te hoogte van de Waterleidingstraat 2 in Vlaardingen. Er is een grote gratis parkeerplaats voor fietsen en auto’s.

Op https://hetstadsstrand.nl/ staat alle informatie over de toegankelijkheid. Er is een bar waar je heerlijke drankjes en hapjes kan bestellen. In verband met de show sluit het Stadsstrand om 17:00 uur voor de dag gasten.

 

Corona proof
Vanwege de veiligheid zijn voor de voorstelling slechts 100 kaarten beschikbaar, dus grijp snel je kans. Iedere ‘sociale eenheid’ zit op anderhalve meter van elkaar. We zitten met elkaar op strandstoelen, loungebankjes of gewoon lekker met je billen in het zand als je wil. Wie wil, mag ook zijn of haar eigen favoriete stoel van thuis meenemen.

 

De voorstelling start om 20.00u, vanaf 19.30u zijn 'de lucky 100' al van harte welkom op het strand! Kaarten à €15,- via deze link.