Kaartverkoop Arjen Lubach gestart!

We hebben voor theaterseizoen 23/24 nog een extra artiest aan ons  theaterprogramma toegevoegd: op zaterdag 23 december (16:00 & 20:30 uur) komt niemand minder dan Arjen Lubach zijn nieuwe liedjes, grappen en gedachten voor het eerst delen met zijn publiek. Jij dus! Ruw en ongepolijst, maar gegarandeerd uniek en grappig. De kaartverkoop is direct gestart!

Ondanks een serie lockdowns, de naar zijn mening algehele teloorgang van de Nederlandse cultuursector en een dagelijks televisieprogramma blijft Arjen Lubach dromen van een nieuw theaterprogramma. Én heeft hij de afgelopen jaren tijd gehad om nieuw materiaal te schrijven. Hoog tijd om dit nieuwe materiaal op publiek af te vuren tijdens de try-outs van zijn Comedy Tour!

Over Arjen Lubach
De schrijver, presentator, cabaretier en muziekproducer is vooral bekend van zijn satirische nieuwsprogramma Zondag Met Lubach en De Avondshow en leverde daarnaast bijdrages aan KOEFNOEN en De Wereld Draait Door. Maar ook in het theater is hij geen onbekende. Met het improvisatiegezelschap Op Sterk Water stond hij bijna vijftien jaar op de planken, daarnaast vormde hij samen met cabaretier Tim Kamps het Monica da Silva Trio, waarmee hij in zowel theaters als op festivals optrad.

In theaterseizoen 18/19 presenteerde Lubach zijn eerste solovoorstelling Lubach LIVE!. Het uit deze voorstelling afkomstige nummer Beter in bed (over Thierry Baudet) werd genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2019.