Start kaartverkoop 120 nieuwe shows en brochure vers van de pers!

Op donderdag 25 april om 10:00 uur!

Op donderdag 25 april om stipt 10:00 uur start (zowel online, als telefonisch en bij de Theaterkassa) de kaartverkoop van de ruim 120 theatervoorstellingen die seizoen 24/25 rijk gaat zijn. Natuurlijk hoort hier ook de lancering van een prachtige, kleurrijke brochure bij, om lekker doorheen te bladeren en om favorieten in aan te vinken. De brochure kan vanaf 25 april gezellig afgehaald worden aan de Schiedamseweg 51 en wordt op aanvraag verzonden via stadsgehoorzaal.nl/theateragenda2425.

Iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwe theateragenda is op donderdag 25 april van harte welkom in de Stadsgehoorzaal om een vers gedrukt exemplaar op te halen én meteen kaarten te bestellen voor één of meer van de 120 nieuwe theatervoorstellingen. Het theaterteam staat bovendien met open armen klaar om iedereen te voorzien van een persoonlijk theateradvies op maat!

In het kader van duurzaamheid wordt de theateragenda op aanvraag via stadsgehoorzaal.nl/theateragenda2425 per post verstuurd. De theateragenda’s die voor zondag 21 april aangevraagd zijn, vallen naar verwachting begin mei op de mat.