nieuws

Praat mee over het Vlaardingse cultuurbeleid

Live webinar vanuit de Stadsgehoorzaal

De meeste wethouders kunnen niet beeldhouwen, de meeste ambtenaren maken geen theatervoorstellingen. Wat een gemeente dan wel met kunst en cultuur heeft? Van alles! Daarom organiseert Gemeente Vlaardingen op donderdag 10 juni van 19:30 tot 21:30 uur een webinar live vanuit de Stadsgehoorzaal. Zij praten met de Vlaardingse culturele sector en het Vlaardingse publiek over het kunst- en cultuurbeleid van de stad. Geïnteresseerde bewoners zijn van harte welkom om mee te praten.

In het Vlaardingse kunst- en cultuurbeleid staan de uitgangspunten voor de gemeente over hoe de gemeente om gaat met de culturele sector. Wanneer kan een culturele instelling in aanmerking komen voor een subsidie? Hoe kan de gemeente er aan bijdragen dat Vlaardingen een levendige stad is met allerlei culturele activiteiten en evenementen? Kan de gemeente stimuleren dat inwoners en organisaties in Vlaardingen goed zorgen voor het Vlaardings erfgoed? Hoe zorgen we er met elkaar voor dat het culturele aanbod voor iedereen iets te bieden heeft en dat het ook voor iedereen (dus ook voor wie het niet breed heeft) mogelijk is om hier van te genieten? Het zijn zomaar wat onderwerpen die een plek hebben in het Vlaardingse cultuurbeleid.

De gemeente is benieuwd naar wat ú belangrijk vindt aan het Vlaardingse culturele aanbod. Laat daarom uw stem horen door digitaal aanwezig te zijn bij deze webinar en meld u aan via dit formulier.