gaatdoorzaal

Steun de Stads

Tijdens de periode waarin er wegens de coronavirusmaatregelen op een innovatieve manier voorstellingen in de Nederlandse theaters plaats kunnen vinden worden er vele nieuwe initiatieven gestart in de culturele sector. Bij de Stadsgehoorzaal zijn wij direct hard aan het werk om het publiek van Vlaardingen vermaak te bieden via onze livestreams, registraties van theatervoorstellingen op de radio én natuurlijk langzaamaan weer evenementen mét publiek.

Dit doen wij natuurlijk met heel veel liefde, maar verschillende mensen vroegen zich af of zij ook iets terug konden doen voor ons. En dat kan zeker! 

Wij danken u hartelijk voor uw steun, in welke vorm dan ook. Ook de persoonlijke berichten die wij ontvangen van onze bezoekers en partners geven ons ook kracht en herinneren ons dagelijks aan waarom wij dit mooie vak beoefenen.

 • (Eenmalig) willekeurig bedrag doneren

  Op veler verzoek is het mogelijk om een vrijwillige éénmalige donatie te doen aan de Stadsgehoorzaal. Mede dankzij uw bjjdrage zorgen wij ervoor dat u ook de komende jaren van voorstellingen in de Stadsgehoorzaal kunt genieten. 

  Via onderstaande knop komt u op een bestelpagina, die ingericht is voor donaties aan het theater.

  Doneer hier

   

 • Word Lid van de Club van 200
  Samen voor een bloeiend podium van de stad!

  Door samen betrokken te zijn, elkaar te kunnen vinden, op de hoogte te zijn van ontwikkelingen en door met een grote groep bij te dragen aan een nog groter doel: de Stadskas!

  De Club van 200 is een bijzondere club met straks 200 betrokken bedrijven en particulieren, die samen een sterk netwerk van de Stadsgehoorzaal vormen en die ieder € 200 per jaar (excl. BTW) doneren aan de Stadskas. De Stadskas vullen we samen, om een succes te maken van de Stadsgehoorzaal en om een levendig podium van de stad te zijn!

  Meer info & word lid

   

   

 • Word vrijwilliger
  Wij staan met open armen voor u klaar!

  ‘De Stadsgehoorzaal is het theater van ons allemaal!’, dat is de boodschap die het Vlaardingse theater graag benadrukt. En dat geldt ook voor de Stadscrew, een grote groep gemotiveerde vrijwilligers die elk twee avonden in de maand achter de bar, bij de garderobe, in de foyer als gastheer-/vrouw, en in de zaal als technicus of publieksbegeleider te vinden is. En het leukste aan deze groep? De combinatie van leeftijden en culturen, wat elke crewdienst bijzonder maakt.

  Meer info & aanmelden

 • Bewaar je ticket, geniet later

  De landelijke actie "Bewaar je ticket, geniet later" roept kaarthouders op om, wanneer ze dit kunnen missen, hun theaterkaart(en) vast te houden in plaats van het geld terug te vragen. Wanneer voorstellingen definitief geannuleerd worden, wordt verzocht om te kiezen voor een tegoedbon in plaats van restitutie.

  Hiermee helpt u de economische klap van de effecten in de culturele sector op te vangen en kunnen wij weer volop werken aan nieuwe voorstellingen, waarvan u in de toekomst weer kunt genieten. Met de tegoedbon worden niet alleen de Stadsgehoorzaal en haar medewerkers geholpen, maar ook de producenten, artiesten en mensen achter de schermen, die de voorstellingen mogelijk maken.

  Deze Tegoedbonregeling is landelijk en wordt toegepast bij alle theaters, poppodia en festivals en heeft de goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en van het Kabinet. Meer informatie vindt u hier

  Meer informatie over deze landelijke Ticketregeling en over Voucherregelingen in het algemeen, kunt u vinden op: 

 • Het theater huren

  Bent u op zoek naar een ruimte voor een vergadering, (personeels)bijeenkomst, workshop, repetitie, feest of opvoering (zoals een afscheidsmusical groep 8) waar de corona richtlijnen zonder probleme in acht kunnen worden genomen? We hebben zeven prachtige ruimtes in het gebouw waar dit allemaal, op 1,5 meter van elkaar, kan plaatsvinden.

  Meer informatie