gehoorzaal

Theaterarrangementen
 • Theaterdiners

  Maak uw avond compleet en boek aanvullend op uw theaterkaart(en) een theaterdiner! Bij veel voorstellingen biedt de Stadsgehoorzaal, in samenwerking met de vier Vlaardingse restaurants De Hofnar, Bier- en Eetlokaal Antonius, Tapasbar El Loco en De Watertoren, een speciaal theaterdiner à €27,50* p.p. aan. Het bedienend personeel is op de hoogte en zorgt ervoor dat u op tijd klaar bent om rustig aan richting het theater te gaan.


  Het diner bestaat uit twee gangen en koffie, onderstaand vindt u een link naar de websites van de restaurants en de betreffende menu’s. Voor allergieën en dieetwensen kunt u telefonisch contact opnemen met de restaurants.


  Restaurant De Hofnar

  De Hofnar is ongedwongen genieten! Een gezellig restaurant met lekker eten en drinken op circa 300 meter van het theater.

  Klik hier voor het menu

  010 435 63 72


  Bier- en eetlokaal Antonius

  Hét Vlaardingse trefpunt voor liefhebbers van speciaal bieren en een verse maaltijd op circa 600 meter van het theater

  Klik hier voor het menu

  010 434 88 11


  Restaurant & Tapasbar El Loco

  Het hele jaar door genieten van de Spaanse cuisine! Een Spaans tapasrestaurant op circa 350m van het theater

  Klik hier voor het menu

  010 234 16 04


  Restaurant De Watertoren

  Dineren op een unieke en historische locatie aan de rand van het Oranjepark, op circa 750m van het theater

  Klik hier voor het menu

  010 234 43 05


  *Van de € 27,50 doneren de restaurants een bedrag in de Stadskas om meer culturele evenementen in de Stadsgehoorzaal te ontwikkelen, de theatermenu's vertegenwoordigen een waarde van €22,50. Let op: Het theaterdiner is een aanvullend arrangement en is excl. de theaterkaart.

 • Inleidingen en nagesprekken

  Bij sommige voorstellingen worden speciale inleidingen of nagesprekken verzorgd, waarin ter introductie of verdieping meer achtergrondinformatie over de voorstellingen/het onderwerp wordt gegeven. Om deel te nemen aan deze gesprekken is een extra toegangsbewijs nodig (tenzij anders aangegeven), die in het bestelproces bijgeboekt kan worden. Indien er een inleiding of nagesprek is, staat dit vermeld bij de betreffende voorstelling.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle voorstellingen, achtergronden en aanbiedingen.

aanmelden