Arnout Van den Bossche

Coach

Theatercollege

Iedereen heeft het er maar druk mee: werken aan jezelf. Of het nu gaat over daten, ondernemen of zelfs rommel in huis. Ieder aspect van onze identiteit heeft speciale aandacht nodig. Sommigen reizen hiervoor af naar Azië, anderen schakelen een zelfverklaarde coach in óf nemen deze rol zelf aan. Met al die coaches zie je door de bomen het bos niet meer. Er is behoefte aan een coach die ons de weg wijst in de wildgroei van coaches.

Dit is de cue voor Arnout. De Vlaamse cabaretier dook in de in de coaching wereld, want volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger. Met zijn bekende schema’s coacht hij je zo door het coachland heen. De beste investering in jezelf!

De afgelopen jaren speelde Arnout in meer dan honderd theaters in Nederland met zijn shows ‘Burn-out voor beginners’ en ‘De Relatiefluisteraar’. Hij was finalist van het Leids Cabaret Festival en winnaar van de Humo’s Comedy Cup in Vlaanderen. Gerealiseerd met de steun van de taxshelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.

Speelduur:
± 1 uur en 20 minuten (geen pauze)