Christian Farla

MAGIC 2.0 - The Next level of magic

Illusionisme

Zet je schrap voor een spectaculaire (en vooral níet te geloven) magie- en illusieshow vol humor en sensatie. Vingervlugge kaarttrucs, mindreading, zweefacts, hypnose én een doorzaagact met een plexiglas kist. Alles komt langs en je zit er met je neus bovenop. Na afloop kan je alleen maar zeggen…. HOE DAN?!

Meesterillusionist Christian Farla werd bekroond met drie Merlin Awards ‘Illusionist of the Year’ en twee IAAPA Awards. Hij maakte, samen met zijn Showgirls of Magic, de afgelopen jaren vooral furore in het buitenland. Onder andere in Frankrijk, Engeland en Duitsland, met TV-optredens in Europa’s grootste Variete YV-show ‘Le Plus Grand Cabaret du Monde’, ‘Britain’s Got Talent’ en het Duitse ‘Das Supertalent’ waarin hij de finale behaalde en miljoenen kijkers zagen hoe hij een helikopter uit het niets liet verschijnen.

Na twee seizoenen als headliner in het Franse Royal Palace en een zomer met maar liefst 130 shows in Movie Park Germany keert Christian dit seizoen weer terug naar Nederlandse grond met een sensationele show.

Speelduur:
± 1 uur en 50 minuten (incl. pauze)