Fien & Teun de Musical (2+)

Bonte avond op de boerderij

Jeugd & Familie

Het liefste boertje en boerinnetje organiseren het allerleukste feestje van het jaar! Wanneer Fien en Teun erachter komen dat hun buurman, Boer Berends, bijna jarig is, bereiden ze zich samen met alle dierenvriendjes in het diepste geheim voor op zijn verjaardag. Boer Berends is bang dat niemand aan hem gedacht heeft, maar natuurlijk zijn de twee lieve boertjes hem niet vergeten. Het is alleen wel een beetje lastig om iets voor hem te organiseren als Boer Berends steeds bij hen op het erf staat. Zo vaak, dat hij doorheeft wat Fien en Teun van plan zijn. Boer Berends vindt dit zo leuk, dat hij in het geheim ook een verrassing voor Fien en Teun voorbereidt…

Na al hun avonturen op onder meer TV, in de bioscoop en bij Avonturenboerderij Molenwaard komen Fien en Teun met de muzikale familievoorstelling Bone avond op de boerderij. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie en liedjes.

Boerderij Experience
Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de Boerderij Experience in de Foyer. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de Foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Speelduur: ± 55 minuten (zonder pauze)

Credits
Regie:
René Noorderveen en Stijn Mac Gillavry
Foto: Wim Lanser