Gavin Reijnders

Glittermoe (reprise)

Cabaret

Iedereen wil altijd maar ergens bij horen. Een generatie, een vriendengroep, een community of misschien wel een cult. Alleen blijkt dit tegenwoordig niet meer vanzelf te gaan. Tegenwoordig komt het hierbij aan op keuzes maken. Hoe doe jij jezelf voor?

Ook Gavin Reijnders (winnaar BNNVARA IK Ga Stuk! en finalist Leids Cabaret Festival) heeft jarenlang al zijn twijfels beglitterd, maar is nu Glittermoe! Hij wil niet meer alles mooier maken dan het is. Niet doen alsof yoga hem niet boos maakt, de hele tijd de perfecte gezellige homo uithangen en geen Instagramfoto’s maken op belangrijke protesten waar hij liever niet heen gaat. Maar ja, om ergens bij te horen moet je je soms toch aanpassen en wél naar die ene kutverjaardag gaan.

De wereld bestaat uit hokjes gevuld met mensen die de perfecte versie van hun zelf willen zijn, maar maakt dit hen ook echt gelukkig? Tijdens Glittermoe neemt Gavin je mee in zijn identiteitscrisis. Welke prijs wil jij eigenlijk betalen om ergens bij te horen?!

Over Gavin Reijnders
In 2019 belandt Gavin Reijnders met zijn ukulele in de finale van het Leidse Cabaret Festival. De jury van het festival prijst hem voor het laten horen van een ander geluid binnen de cabaretcontext. Volgens de jury is hij ‘een jongen die graag woont in zijn liedjes. Zijn nummers zijn ijzersterk.’ Na de finalistentour gaat hij door en speelt hij op plekken als Amsterdam Fringe Festival en Lowlands.

In 2022 wint Gavin het BNNVARA tv-programma Ik Ga Stuk!, waar Stefano Keizers op zoek gaat naar nieuw comedytalent. In het programma neemt hij via liedjes wraak op z’n pestkop van vroeger, legt hij uit dat 'ie meer is dan een Gay Best Friend en solliciteert hij voor een functie bij het programma Temptation Island.

Speelduur:
Nog niet bekend

"Gavin Reijnders is een meester in edgy anekdotes"