Gerard Alderliefste & Friends

Une belle histoire - episode 3

Muziek , Nationaal Theaterweekend , € 10

Nationaal Theaterweekend
Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend, waarmee meer dan 80 theaters in Nederland de pracht van theater vieren met verrassende (toegankelijk geprijsde) voorstellingen én vele gratis activiteiten. Kaarten voor alle voorstellingen die dit weekend plaatsvinden kosten €10,- of minder. Ga voor meer informatie naar www.nationaaltheaterweekend.nl

Waan je voor één avond op een Frans dorpsplein bij een fête du village. Samen met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen viert Gerard Alderliefste het Franse chanson. Raak gecharmeerd door de warme Franse klanken van de accordeon en viool en wordt meegevoerd door het joie de vivre en de liefde voor muziek en de Franse taal.

Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al jaren vol overgave. Met une belle histoire verovert hij al jaren de harten van het publiek met een show vol hits. Het verbond tussen Gerard en zijn tijdloze lievelingslied is sterk. De hit van Michel Fugain & Le big bazar uit 1972 is eigenlijk een soort rode draad in zijn carrière. Van verjaardagfeestjes als jongen thuis, tot avonden Gelredome met Paul de Leeuw voor 30.000 man, van huiskamerconcerten tot de talloze theaters, het lied vormt er steeds maar weer een hoogtepunt.  Nee, er is niet veel veranderd sinds die begin jaren: non, non, rien n’a changé. Deze en andere hits van o.a. Julien Clerc, Duteil, ZAZ en Gérard Lenorman zullen dan ook niet ontbreken.

Speelduur:
Nog niet bekend