Het inspiratiecollege verleuken

Deze voorstelling is geannuleerd. Bezoekers zijn per mail geïnformeerd.

Maak kennis met Klanthousiasme- en Verleuker expert Feike Cats. Hij wordt veel gevraagd voor het verzorgen van presentaties, workshops en inspiratiesessies. Tevens ondersteunt hij organisaties die werk willen maken van het enthousiasmeren van Klanten en medewerkers. Feike, geboren en getogen in Vlaardingen, maakt daarbij gebruik van Verleuken (de moderne vorm van verbeteren) van de Klantgerichtheid (Feike noemt dat Klanthousiasme) om meer plezier te hebben. Met alle positieve gevolgen van dien.

Verleuken, iets dat volgens Feike niet alleen te maken heeft met plezier, maar juist ook met empathie en aandacht, is volgens Feike een perfecte manier om medewerkers en Klanten enthousiast te krijgen én houden.

Feike Cats is schrijver van de boeken "Theorie bestaat niet! (2004)", "Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme (2013)", "Verleuken kan iedereen (2017)", “365 dagen Klanthousiasme (2018)”, “Klanthousiasme komt van binnen” (2021) en Klanthousiast Inspireren en Motiveren (2023). De boeken staan vol met praktische tips & trucs.

En juist die tips komt hij met zijn bekende Rotterdamse humor en eenvoud met ons delen tijdens dit speciale inspiratiecollege!

Speelduur: Nog niet bekend.