Kruimeltje (5+)

En de strijd om de Goudmijn

Jeugd & Familie , Nationaal Theaterweekend , € 10

Nationaal Theaterweekend
Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend, waarmee meer dan 80 theaters in Nederland de pracht van theater vieren met verrassende (toegankelijk geprijsde) voorstellingen én vele gratis activiteiten. Kaarten voor alle voorstellingen die dit weekend plaatsvinden kosten €10,-. Ga voor meer informatie naar www.nationaaltheaterweekend.nl

Kruimeltje, Nederlands favoriete straatschoffie, woont met zijn ouders in een heel fijn huis, maar toch mist hij de avonturen van de straat, waardoor hij vaak in de problemen komt. Als hij weer eens voor straf op zijn kamer moet blijven bedenkt hij dat je ook in je fantasie avonturen kan beleven. Hij ontsnapt uit het huis zijn droomwereld in en vlucht naar het wilde westen van Amerika uit de verhalen van zijn vader.

Samen met zijn vriendinnetje Anna kruist Kruimeltje paden met de schurkachtige Lefty en zijn onhandige handlangers. Lefty is op pad om het meest waardevolle bezit van de familie te stelen. Lukt het Kruimeltje om te voorkomen dat hij dit in handen krijgt?

Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn is een vrolijke familiemusical die je meeneemt op een reis vol avonturen, humor, fantasie en leuke liedjes. Een spannend avontuur voor het hele gezin!

Speelduur:
± 1 uur en 15 minuten (geen pauze)

Cast
Michael de Roos, Aniek Venhoeven, Alex van Bergen, Sem Konijn, Myrthe Kuipers en een wervelende kindercast