Nienke Plas

Van de hak op de tak

Cabaret

Op zondag 15 maart hebben wij kennis genomen dat de maatregelen, welke op donderdagmiddag 12 maart bekend zijn gemaakt omtrent het Corona virus, tot en met 6 april uitgebreid zullen worden. Daarom is besloten om de datum van Nienke Plas te verplaatsen naar dinsdag 23 juni (i.p.v. de eerder genoemde datum van dinsdag 14 april), onze excuses voor het eventuele ongemak.

Alle bezoekers worden spoedig door ons op de hoogte gesteld, wij verzoeken u in het kader van de drukte onze berichtgeving rustig af te wachten en zo min mogelijk te bellen. Onze dank is groot!

Vlogger, presentatrice, cabaretier, stand up comedian en entertainer Nienke Plas gaat (voor het eerst) het theater in! Om al die kijkers die haar zo massaal online omarmden te bedanken. Vanaf het podium. Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen?

De voorstelling Van de hak op de tak, hoe toepasselijk voor deze wervelwind aan persoonlijkheid, is voor iedereen die lekker in een bocht durft in te halen, in de buitenste baan. Maak je riemen maar vast want het wordt plankgas. En of de wereld nou rond of plat is maakt niets uit, want Nienkes kijk op de planeet is voor één avond de waarheid. Feitjes zijn leuk, maar een fantasie doet het nou eenmaal altijd beter. Dit gaat overigens ook op tijdens sollicitatiegesprekken.

Speelduur: van 20:15 tot 21:50 uur (zonder pauze)