Re-Play & Roméo

The Legacy Tour

Muziek

Zet twee van de grootste en toonaangevende pop/R&B-groepen uit de jaren ’90 bij elkaar en je krijgt: vuurwerk! Na 13 jaar komen de internationaal bekende mannen van Roméo weer bij elkaar om samen met R&B grondleggers Re-Play iedereen mee te nemen op een trip down memory lane. Stap in de tijdmachine en beleef een show vol entertainment, passie, verhalen over al die jaren vol ongekende successen en natuurlijk alle tijdloze hits. Samen halen ze de mooiste herinneringen op en zingen ze de met awards en gouden- en platina platen overladen hits zoals nooit tevoren. Het wordt een avond ‘Never nooit meer’ te vergeten, want de boys are ‘Coming Home’.

Over
Re-Play wordt gezien als een van de grondleggers van de Nederlandstalige R&B muziek. Met hun single ‘A la Day’ creëerden ze een sound dat de basis vormde voor de hedendaagse, Nederlandstalige R&B en urban scene. De heren grossierden in TMF Awards, gouden en platina platen. Nu, meer dan 30 jaar later, maakt Re-Play nog steeds toffe muziek! De recente remake van ‘Niemand’ met Jonna Fraser laat zien dat ze nog steeds relevant zijn in de scène.

Roméo bereikte nationaal en internationaal ongekende successen met de monsterhit ‘Coming Home’, die ervoor zorgde dat ze ook de Europese hitlijsten binnenstormden. De mannen gingen touren met N’Sync, Another Level en Boyzone. Het album Roméo kreeg in no-time de platina status. Dit alles leidde ertoe dat de groep een internationaal platencontract tekende en met de producers van onder andere The Backstreet Boys en Britney Spears aan de slag gingen om hun tweede album ‘No way back’ op te nemen.

Speelduur:
± 1 uur en 30 minuten (geen pauze)