Richard de Leth

OERsterk theatertOER

Theatercollege

Hoe komt het dat we de handleiding van onze mobiele telefoon beter kennen dan die van ons eigen lichaam? Hierdoor wordt de moderne mens steeds dikker, zieker en zwakker. Drs. Richard de Leth verruilt zijn witte jas voor de microfoon en deelt zijn gezondheidskennis in de OERsterk theaterTOER. Hij laat je zien met welke simpele stappen jij je gezondheid kunt versterken. Want: is je lijf je lief? Leef dan preventief.

Over Richard de Leth
Richard de Leth besloot na zijn doctoraal geneeskunde zijn witte jas aan de wilgen te hangen. Hij wist alles over ziektes en de dood, maar niets over optimale gezondheid en het leven. Hij volgde diverse holistische opleidingen en ging in binnen- en buitenland op ontdekkingsreis. Hij leefde elf dagen als oermens in de Spaanse Pyreneeën, beklom in korte broek met Wim Hof de Kilimanjaro en ging zelfs in training bij de special forces.

Het resultaat is het leefstijlplatform OERsterk, waarmee hij met zijn team vijf miljoen mensen naar een beter leven wil begeleiden. Richard is auteur van 11 bestsellers (500.000 exemplaren verkocht), veelgevraagd spreker en host van de OERsterk Podcast waarin experts, pioniers en dwarsdenkers een podium krijgen. Hij is diverse keren in nationale media te gast geweest en stond in 2022 in een uitverkocht DeLaMar Theater.

Het is zijn missie dat ieder mens de juiste kennis en vaardigheden heeft voor een optimale zelfzorg.

Speelduur:
Nog niet bekend