Simon & Garfunkel Acoustic – Old Friends

Jop Wijlacker & Dennis Kolen (reprise)

Muziek

Diverse generaties zijn opgegroeid met de hits en pareltjes van Simon & Garfunkel. Popmuziek is de nieuwe klassieke muziek. Maar hoe was het om in de tijd te leven waarin deze nummers voor het eerst uit de luidsprekers kwamen?

Jop WIjlacker en Dennis Kolen nodigen je uit om mee te gaan op een nostalgische muzikale reis met weergaloze tweestemmigheid, een spraakmakend verhaal, intrigerende beelden en uiteraard de prachtige muziek van het iconische duo. Wijlacker en Kolen, al meer dan 20 jaar goede vrienden, stellen zichzelf de vraag hoe de moderne tijd verschilt van de swinging ‘60s en ‘70s. De tijd waarin popcultuur ontstond. De hits van Simon & Garfunkel worden op intieme wijze akoestisch vertolkt en afgewisseld met sfeervolle beelden en een spraakmakend verhaal.

Old Friends gaat over ouder worden in een steeds sneller veranderende wereld: met momenten van bezinning en muziek met een lach en een traan. Jop en Dennis brengen ons dichter bij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden te dromen

Speelduur:
± 1 uur en 30 minuten (geen pauze)