Sjef Torrie (5+)

Workshop Gezonde Snoep (DIY)

Jeugd & Familie , Nationaal Theaterweekend

Nationaal Theaterweekend
Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend, waarmee meer dan 80 theaters in Nederland de pracht van theater vieren met verrassende (toegankelijk geprijsde) voorstellingen én vele gratis activiteiten. Kaarten voor alle voorstellingen die dit weekend plaatsvinden kosten €10,- of minder. Ga voor meer informatie naar www.nationaaltheaterweekend.nl

Het klinkt misschien gek, maar: snoep is gezond! Sjef Torrie (Thorwald Vos, mede-oprichter van de Supperclub en culinair kunstenaar) zet snoep in bij zijn zoektocht om de wereld beter en gezonder te laten eten. En hiervoor begint hij bij kinderen, zodat zij van jongs af aan bewustwording krijgen voor wat ze eten en hoe dit gemaakt wordt.

Met overheerlijke en prachtig smakende producten heeft Sjef Torrie een special gezond snoeppakketje ontwikkeld, uiteraard volledig vegan, dat is Thors specialiteit. De kinderen kunnen met dit pakketje zelf aan de slag om snoep te maken. In het pakketje zit: vel van mango- of bessenpuree, verse dadeldrop, zoethout, engelse drop, muntdrop, een chocokoekje, stukje kokos, wat dadelpuree, een lolly van abrikozenpuree, een velletje ouwel en wat bieten- of wortelverf.

Haak ook aan tijdens deze DIY (doe-het-zelf) workshop van Sjef Torrie en maak zelf gezond maar vooral overheerlijk snoep.

Speelduur:
± 30 minuten