Stadskaravaan Finale 2024

Feestelijke afsluiting van het festivaljaar

Festival , Puur Vlaardings

Na het succes van het reizende festival tijdens het Vlaardingen 750 feestjaar mogen wij vol trots laten weten dat de Stadskaravaan ook in 2024 zal gaan rijden. Ook dit jaar zal afgesloten worden met een feestelijke finale in de Stadsgehoorzaal.

Tijdens de finale van de Stadskaravaan komen hoogtepunten van de afgelopen edities nóg een keer langs én wordt het publiek getrakteerd op nieuwe artiesten en activiteiten. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over het programma.

Doneer een kaartje
Een regulier kaartje voor de finale kost € 5,00. Omdat wij, net als de festivals in de wijken, ook de finale zo toegankelijk mogelijk houden is er de mogelijkheid om bij het bestellen van jouw kaartje ook een kaartje voor een ander te doneren. Hiervoor kies je in het bestelproces voor 'toegang + donatieticket'. Door jouw donatie kan iemand anders de finale gratis bezoeken. Alvast bedankt voor dit warme gebaar!

Over de Stadskaravaan
De Stadskaravaan is een reizend festival waarbij muziek, theater, cultuur, dans, eten, drinken en veel meer. Iedere editie van het festival is anders en wordt samengesteld in samenwerking met wijkbewoners en andere belangstellenden.

De Stadskaravaan wordt georganiseerd door de Stadsgehoorzaal in samenwerking met De Kroepoekfabriek, KADE40, Museum Vlaardingen, de Bibliotheek de Plataan, Minters en Wij de Westwijk.