Xclusiv Company

Sculptor

Dans , Nationaal Theaterweekend , € 10

Nationaal Theaterweekend
Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend, waarmee meer dan 80 theaters in Nederland de pracht van theater vieren met verrassende (toegankelijk geprijsde) voorstellingen én vele gratis activiteiten. Kaarten voor alle voorstellingen die dit weekend plaatsvinden kosten €10,- of minder. Ga voor meer informatie naar www.nationaaltheaterweekend.nl

Sculptor is een unieke theaterbelevenis waarin de kracht van doorzettingsvermogen gevoeld wordt. Te midden van pulserende beats en rauwe uitdagingen, dansen B-boys hun verhaal van groei en overwinning. Via een meeslepende mix van dans, muziek, woordkunst en visuele kunst word je meegenomen op een ontdekkingsreis langs de vier elementen die de kern vormen van hun community. Hun overtuigingen, tegenslagen en successen smelten samen tot een inspirerend verhaal over kameraadschap, passie en de zoektocht naar de ultieme versie van jezelf. Met hun dans, waarmee ze de zwaartekracht lijken te trotseren, demonstreren ze dat met doorzettingsvermogen zelfs het schijnbaar onmogelijke haalbaar is.

Met vallen en opstaan ontdekken ze nieuwe paden naar zelfverbetering en ontsluiten zo de Sculptor binnenin, die in ieder van ons verstopt zit. Xclusiv blaast iedereen omver in deze mix van echte verhalen, echte passie en next level dans die resoneert met iedereen die droomt en streeft. Laat je inspireren door een wereld waar doorzettingsvermogen, gemeenschapsgevoel en zelfontdekking hand in hand gaan, gedreven door een krachtige boodschap: Niets kan je stoppen, zolang je onvoorwaardelijk in jezelf blijft geloven!

Speelduur:
± 1 uur (geen pauze)