Zanggroep Ratatouille

Anders

Ieder mens is anders en kijkt anders naar de wereld. Of zijn we diep van binnen allemaal toch hetzelfde? Tijdens het concert Anders gaat de Vlaardingse Zanggroep Ratatouille samen met het publiek op een muzikale ontdekkingsreis naar de diversiteit en de overeenkomsten in mensen. Één ding is zeker: het wordt een sprankelend en verrassend concert!

Zanggroep Ratatouille bestaat uit 15 zangers en zangeressen o.l.v. Ana Mihajlovic en staat in Vlaardingen en omstreken bekend om de mix van harmonieuze zang, beatbox, body percussion en mooie presentaties. De naam “Ratatouille” staat symbool voor de variatie in het repertoire: van close harmony tot rock, zowel a cappella als met begeleiding van het combo. Zanggroep Ratatouille werkt met passie aan kwaliteit en gooit hier regelmatig hoge ogen mee op korenfestivals.

In 2018 stond Zanggroep Ratatouille met het theaterconcert Helden in de Stadsgehoorzaal. De lovende reacties hopen zij met  Anders te evenaren en zelfs te overtreffen. Na de afgelopen coronajaren staan zij in ieder geval te trappelen om het publiek een fantastische avond/middag te bezorgen!

Speelduur:
± 2 uur en 5 minuten (incl. 20 min. pauze)