Welkom op de speciale pagina voor het Moestuin Festival!

De volgende editie van het Moestuin Festival vindt plaats over

KOOP HIER JE FESTIVALKAARTJE

Op zaterdag 18 juni is het tijd voor de derde editie van dit wereldse festival vol muziek, theater, eten, drinken en ontmoetingen in alle hoeken van het gebouw. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over het festivalprogramma, kan je jouw eigen netwerk uitnodigen om te komen met de uitnodigingsvideo’s in veel verschillende talen en vind je de meest recente informatie over de coronamaatregelen.

Wij vullen deze pagina regelmatig aan met nieuw materiaal, zoals foto's, video's, interviews of recepten zodat je eigenlijk het hele jaar door hier terecht kan voor een stukje Moestuin. Heb je leuke ideeën voor extra materiaal op deze pagina? Stuur ons dan een mail door hier te klikken.

Het Moestuin Festival wordt mede mogelijk gemaakt door De Club van 200, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., Gemeente Vlaardingen en de Van der Mandele Stichting.

Volg Moestuin op Facebook

Programma
Ga ook mee op reis!

Hieronder staan alle programmaonderdelen van het Moestuin Festival op een rijtje. Klik op het blokje voor een korte introductie en een button naar de pagina met meer informatie over het onderdeel.

Het festilvalprogramma is vol liefde voor jou samengesteld door een enthousiaste groep mensen met verschillende culturele achtergronden. Nieuwsgierig geworden? Koop snel een kaartje en wees erbij!

 

Een unieke solovoorstelling rondom het thema Succes, de betekenis en vele gezichten ervan, ondersteund door vele vrouwen uit het netwerk van Women Connected uit Rotterdam.
De Weg naar Succes - Toneel
Grote Zaal - 16:30 uur
Stand-up comedian Murth Mossel zal de wereld met scherpe en persoonlijke grappen op z’n kop zetten. Hij is scherp, genadeloos, ontwapenend en vooral: hilarisch!
Murth Mossel - Comedy
Grote Zaal - 18:15 uur
Ga mee in deze unieke theaterbeleving over een kapper, Phillip, die gelooft dat liefde, ondanks alle obstakels en zware uitdagingen in het leven, altijd overwint.
Haar & Hem - Toneel
Grote Zaal - 19:45 uur
Door muziek uit het Midden-Oosten te vermengen met funky popmuziek wordt door de 14-koppige band Étoiles Électriques een culturele en muzikale explosie gecreëerd waarbij stilstaan onmogelijk is.
Étoiles Électriques - Muziek
De Harmonie - 21:15 uur
Studenten van de opleiding Wereldmuziek nemen alle festivalbezoekers mee op reis tijdens vier verschillende optredens. Kom ook op bezoek en geniet van Tango, Latin, Hiphop, Jazz en nog veel meer.
Wereldmuziek door Codarts
De Harmonie (kleine zaal) - 16:30, 17:30, 18:30 , 19:30 uur
Stap letterlijk binnen in de huiskamer van twee families en leer meer over het dagelijks leven, de traditionele inrichting, muziek, gebruiken en rituelen.
Op visite in de huiskamer bij…
De Huiskamer - Ieder uur van 16:00 tot 20:00 uur
Promotiemateriaal
Nodig anderen uit om ook mee te gaan!

Ben je enthousiast geworden over het Moestuin Festival en wil jij ook jouw eigen netwerk uitnodigen om te komen? Wat leuk! Hieronder vind je verschillende manieren om mensen uit te nodigen.Uiteraard ben je ook van harte welkom om flyers of posters op te komen halen bij de Stadsgehoorzaal. Ben je op zoek naar grote aantallen? Neem dan contact met ons op via info@stadsgehoorzaal.nl of 010 434 05 00. Dan gaan we kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Nodig vrienden, familie, collega’s of kennissen uit voor het Moestuin Festival door een flyer mee te geven. Op de flyer staat alle informatie over het festival, het programma en hoe ze aan een kaartje kunnen komen.
Flyer (A5)
Makkelijk om uit te delen
Deze kleurrijke poster is een feestje in het keukenraam of op het prikbord en laat aan voorbijgangers en gasten weten dat het Moestuin Festival er aan komt.
Poster (A3)
Printen, plakken, promoten!
Speciaal voor het Moestuin Festival hebben onze ambassadeurs bijzondere videoboodschappen opgenomen in verschillende talen. Deel deze video’s met jouw netwerk en nodig iedereen uit om ook langs te komen!
Video's
Oók in jouw taal beschikbaar!
Corona FAQ

Op deze pagina vind je de antwoorden op veelgestelde vragen over jouw theaterbezoek gedurende de coronavirus periode. Heb je een vraag die niet hier beantwoord wordt? Stel deze dan aan ons via de mail (info@stadsgehoorzaal.nl) of telefonisch via 010 434 05 00. Wij helpen je graag!

 • Welke maatregelen gelden er op dit moment bij jullie?

  Tijdens de persconferentie van dinsdag 15 februari is tot onze vreugde bekend gemaakt dat de coronamaatregelen per vrijdag 25 februari komen te vervallen! Er zijn dus geen restricties meer verbonden aan het bezoeken van ons theater. 

  Wel vragen wij je nadrukkelijk bij verkoudheidsklachten jouw kaarten te annuleren (dit kan tot max. 6 uur voor aanvang van de voorstelling) via info@stadsgehoorzaal.nl of 010 434 05 00, je ontvangt dan natuurlijk jouw geld terug.

 • Werken jullie met een coronatoegangsbewijs?

  Nee, per vrijdag 25 februari hoeven wij bezoekers niet meer naar een coronatoegangsbewijs te vragen. 

 • Ik heb kaarten voor een voorstelling maar ik heb verkoudheidsklachten. Wat gebeurt er nu?

  Allereerst: wat vervelend voor je! Wij doen ons best het theater voor iedereen zo veilig mogelijk te houden. Daarom verzoeken wij onze bezoekers het te melden wanneer zij verkoudheidsklachten hebben, dit kan tot uiterlijk 6 uur voor aanvangstijd van een voorstelling per mail (info@stadsgehoorzaal.nl) of telefonisch via 010 434 05 00.

  Wij zullen jouw kaarten, en wanneer gewenst die van jouw gezelschap, dan kosteloos annuleren (indien binnen 6 uur voor aanvang gemeld) en je ontvangt de aanschafprijs terug op jouw rekening.

  Wij wensen je veel beterschap en zien je hopelijk snel weer in het theater!

 • Wat voor luchtafvoer heeft het theater?

  De lucht in ons theatergebouw wordt niet gerecirculeerd, wat betekent dat de lucht niet wordt hergebruikt. Vuile lucht wordt afgezogen en er komt enkel verse lucht weer naar binnen.

 • Hoe verzilver ik mijn tegoedbon?

  Wanneer je hebt gekozen een tegoedbon te ontvangen na de verplaatsing of annulering van de voorstelling waar je kaarten voor had ontvang je deze per mail.

  De tegoedbon is één jaar geldig en kan telefonisch en aan de deur worden verzilverd, maar ook via onze website. Wanneer je online kaarten koopt, klik je in stap 2 van het bestelproces (‘Betaling & Afleverwijze’) op de blauwe button ‘Gebruik tegoedbon Stadsgehoorzaal’ en vult de vouchercode in (deze is te vinden op de tegoedbon).

  Wanneer je aan de kassa of telefonisch reserveert, geef je aan dat je (deels) wilt betalen met de ontvangen tegoedbon. De medewerker heeft dan de Vouchercode nodig die op jouw tegoedbon staat. Deze vouchercode kunnen onze medewerkers ook opzoeken aan de hand van het ordernummer.

  De waarde van de tegoedbon wordt vervolgens verrekend met het totaalbedrag van jouw bestelling. Is het totaalbedrag van de boeking lager dan de waarde van jouw tegoedbon, dan blijft het restbedrag staan.

 • Hoe kan ik de Stadsgehoorzaal steunen?

  Deze vraag hebben we ontzettend veel gekregen. En dat doet ons ongelofelijk goed! Gelukkig komt er veel steun onze kant op in de vorm van donaties, het huren van de ruimtes én het aanbod om vrijwillig af en toe bij te springen door wat jongere mensen.

  Op deze pagina vind je alle vormen van steun op een rijtje. Maar, vooral lekker vaak komen en iedereen meenemen die je kent is al een enorme steun. Bekijk hier het volledige theaterprogramma.