gehoorzaal

Moestuin Festival

Welkom op de speciale pagina voor het Moestuin Festival!

Wauw! Wat hebben wij genoten van de derde editie van het Wereldse Moestuin Festival afgelopen zaterdag 18 juni. Het was een stralende zomerse dag vol muziek, theater, eten, drinken en ontmoetingen in alle hoeken van het gebouw.

Op deze pagina kijken we terug op het Festival met foto's, video's, publieksreacties en nog veel meer! Zo kan je het hele jaar nog nagenieten totdat het tijd is voor de volgende editie van Moestuin.

De pagina zal regelmatig aangevuld worden met nieuw materiaal zodat je hier altijd terecht kan voor een stukje Moestuin. Heb je leuke ideeën voor extra materiaal op deze pagina? Stuur ons dan een mail door hier te klikken.

Het Moestuin Festival wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. De Club van 200, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., Gemeente Vlaardingen, Stichting De Groot Fonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, de J.E. Jurriaanse Stichting, het Elise Mathilde Fonds en de Van der Mandele Stichting.

Volg Moestuin op Facebook Volg Moestuin op Instagram

Foto's en Video's
Geniet nog even na van het Moestuin Festival!

Hieronder vind je foto's, video's en meer van voorgaande edities van het Moestuin Festival. Sta jij ook op de foto? Tag jezelf (of andere bekenden) dan vooral! Heb je zelf ook leuke foto's en video's gemaakt? Deel deze dan op social media, tag de Stadsgehoorzaal en het Moestuin Festival of gebruik #moestuinfestival via de volgende kanalen: 

Facebook: De Stadsgehoorzaal en Moestuin Festival
Instagram: @stadsgehoorzaalvlaardingen en @moestuinfestival
Twitter: @DeStadsVLD
Tiktok: @stadsgehoorzaal

Wij zijn heel benieuwd naar jouw foto's!

 

Editie 2018
Editie 2020
Editie 2022