gehoorzaal

Montage
Zet de puntjes op de i in één van onze theaterzalen

De twee theaterzalen van de Stadsgehoorzaal zijn niet enkel geschikt voor repetities en voorstellingen. Ook voor de montage en try-out periode die daartussenin zit bent u van harte welkom. Onze technici denken graag met u mee over de mogelijkheden om uw voorstelling zo mooi mogelijk te maken. Met de moderne theatertechnieken voor decor, licht en geluid helpen zij u richting een staande ovatie na de eerste uitvoering.

Door hieronder op de zalen te klikken kunt u de zaal zelf virtueel bekijken via onze 3D scans. Tevens kunt u via onderstaande links de plattegronden en technische lijsten van beide zalen bekijken. Wilt u een keer zelf komen kijken welke zaal u het meeste aanspreekt? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en om te informeren naar de beschikbaarheid van de zalen.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN  of bel naar 010 434 05 00

Technische informatie Grote Zaal
Technische informatie Harmonie (kleine zaal)

 

Hét paradepaardje van de Stadsgehoorzaal uit 1952. Maak gebruik van enkel het toneel of de gehele zaal en de technische mogelijkheden waaronder een beamer, groot TV scherm en professioneel licht en geluid.
Grote Zaal
50 tot 650 personen
Theaterzaal met 200 jaar historie. Door de inschuifbare tribune is de ruimte zeer divers in te richten. Gebruik van beamer, licht en geluid en groot TV scherm mogelijk.
Harmonie
150 tot 200 personen