nieuws

Geldigheid tegoedbonnen coronaperiode met één jaar verlengd

Het afgelopen jaar hebben wij helaas veel voorstellingen moeten annuleren en verplaatsen door aangescherpte of aanhoudende maatregelen. De tegoedbonnen die bij de annulering van kaarten uitgegeven zijn, waren oorspronkelijk 12 maanden geldig. Hierdoor zouden tegoedbonnen die in maart 2020 uitgegeven zijn nu bijna verlopen, terwijl de zalen helaas nog steeds leeg zijn. Daarom heeft branchevereniging VSCD besloten de geldigheid van deze tegoedbonnen met één jaar te verlengen.

Tegoedbonnen die aangemaakt zijn na 12 maart 2020 (het begin van de periode met maatregelen) zullen 12 maanden langer geldig zijn. Iedereen die in het bezit is van een tegoedbon waarvan de geldigheid verlengd wordt, zal van ons een mail ontvangen. Gezien de grote hoeveelheid tegoedbonnen kan het even duren voordat u bericht ontvangt. Houd vooral ook de map met ongewenste items in de gaten.

In deze mail vindt u alle informatie over het saldo, de nieuwe vervaldatum en de manieren van verzilveren. Zo kunt u, ook als u de originele bon kwijt bent, alsnog gebruikmaken van het openstaande saldo.

Bij de tegoedbonnen gelden de volgende voorwaarden:

  • Het is zowel voor als na de vervaldatum niet mogelijk de tegoedbon uit te laten betalen. Saldo wat na de vervaldatum van de tegoedbon nog niet besteed is komt te vervallen.
  • Met de tegoedbon kunnen kaarten besteld worden voor een voorstelling naar keuze uit ons theaterprogramma. Het programma vindt u hier.
  • De voorstellingsdatum hoeft niet binnen de geldigheidsperiode van de tegoedbon te vallen. Wel moet de bestelling van de kaarten vóór de vervaldatum plaatsvinden.