Lancering nieuw theaterprogramma op wo 26 april

Ruim 100 nieuwe voorstellingen

Het gaat goed met de Stadsgehoorzaal! De kaartverkoop gaat weer door het dak, het theater is toegelaten tot een belangrijke landelijke podiumregeling en iedere maand gaat het theaterteam naar een andere wijk met het reizende festival de Stadskaravaan. Met deze frisse energie is ook het nieuwe theaterprogramma samengesteld, vol muziek en cabaret en familievoorstellingen, maar ook bijzonder toneel, dans en inspirerende theatercolleges. Uniek dit jaar zijn de diverse voorstellingen die voor slechts €7,50 bezocht kunnen worden, om echt met zoveel mogelijk mensen 750 jaar Vlaardingen te kunnen vieren. De Stadsgehoorzaal is overduidelijk trots en trappelt van ongeduld. De kaartverkoop van het nieuwste theaterprogramma start op woensdag 26 april om 10.00 uur.

Huub Stapel, Tineke Schouten, Arjan Ederveen, Roué Verveer, Plien van Bennekom, Jawad es Soufi (Sloegie), Henry Van Loon, Belle Perez, Richard Groenendijk, Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Ricky Koole, Eric Vloeimans, Francis Van Broekhuizen, Rayen Panday, Bettina Holwerda, Judeska, Ilse Warringa, Alex Ploeg, Ernst Jansz, Eva van der Gucht, Spinvis, Remko Vrijdag, Dai Carter, Rinus Gerritsen, Cesar Zuiderwijk, 3j's, Stefan de Walle, zelfs een deel van het Metropole Orkest en prachtige odes aan artiesten zoals Jan Rot, Piaf, Shaffy, Tina Turner, Cuby, Freddie, Adele, Floyd, Clapton, Janis, Fleedwood Mac en Billy Joel. Bam! Een trotse greep uit de vele nieuwe voorstellingen van het nieuwste theaterprogramma van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, waarvan de kaartverkoop op woensdag 26 april start.

Voor elk wat wils
“Als dít geen geweldig theaterjaar wordt, dan eet ik persoonlijk deze brochure op!” schrijft theaterdirecteur Renske Verbeek vol vertrouwen in de nieuwe uitgave van het theaterprogramma. “We gaan zoveel talent bewonderen op ons eigen Vlaardingse toneel, we zijn ontzettend trots!” De Stadsgehoorzaal stelt ieder jaar samen met een Vlaardingse programmaraad een nieuw programma samen, met een zo divers mogelijk programma.

Twaalf keer theater voor €7,50 vanwege de 750e verjaardag
De Stadsgehoorzaal wil dat theater aantrekkelijk en toegankelijk is voor iedereen. De 750e verjaardag van Vlaardingen wordt aangegrepen om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Met de Stadskaravaan reist het theater het hele jaar met theater, muziek en dans langs de wijken, op bezoek bij hopelijk nog meer nieuwe theaterbezoekers. Ook biedt de Stadsgehoorzaal het hele jaar door twaalf geweldige voorstellingen aan voor maar €7,50 in plaats van de normale gemiddelde prijs van €27,50.

Erkenning voor Vlaardingen
Dit jaar is er nóg meer ruimte voor een divers en avontuurlijk programma. Aanstormend cabarettalent, intieme kleinkunst, prachtige toneelstukken, klassiek en veel voor de jeugd. Het Vlaardingse theater kan dit doen dankzij de landelijke erkenning van de Podiumregeling van het Fonds voor Podiumkunsten. Directeur Verbeek licht toe: “Met het hele team hebben we onze resultaten tot nu toe en onze ambities voor de toekomst gepresenteerd. Het was een eer om toegelaten te worden. We zijn heel dankbaar voor deze kans om ons programma te kunnen verrijken.”

Kaarten kopen of reserveren
Vanaf de dag voor Koningsdag kan iedereen weer naar hartenlust kaarten kopen voor alle voorstellingen die gaan komen in het nieuwe theaterseizoen via de website en de Theaterkassa (Schiedamseweg 51, 010 434 05 00 of info@stadsgehoorzaal.nl). Bij de Theaterkassa is het ook mogelijk om kaarten te reserveren en op een later moment te betalen. Zo hoeft niemand hun favoriete artiest te missen.

Voorproefjes op UITterras
Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt met het UITterras, vol voorproefjes uit het nieuwe seizoen op de laatste dag van het Zomerterras (zondagmiddag 20 augustus). Houd hiervoor de website in de gaten.

Het moge duidelijk zijn, hele team staat klaar om iedereen met hun breedste glimlach en open armen te verwelkomen. Theaterliefhebbers kunnen vanaf woensdag 26 april vanaf 10.00u hun gewenste kaarten bestellen via de website, telefonisch of nostalgisch aan de Theaterkassa van de Stadsgehoorzaal zelf. Óp naar weer een gloednieuw theaterjaar!

Alle voorstellingen staan vanaf woensdag 26 april om 10.00u op www.stadsgehoorzaal.nl