Stadsgehoorzaal zoekt jong presentatietalent voor het UITterras

Op zondag 20 augustus wordt het Zomerterras traditiegetrouw afgesloten met het UITterras. De Stadsgehoorzaal opent hier, samen met de cultuurcollega’s, het nieuwe culturele seizoen met previews, meet & greets, workshops, straattheater, kaartverkoop en meer. Cabaretier Andries Tunru zal de presentator van het preview podium is in handen van cabaretier, maar voor het kleinere podium vol familievoorstellingen en lokaal talent is de Stadsgehoorzaal op zoek naar een Vlaardingse presentator tussen de 10 en 18 jaar. Aanmelden kan t/m zondag 16 juli door een video te maken waarin een presentatietekst voorgedragen wordt en deze te delen met #UITterrastalent. Alle informatie is te vinden via www.stadsgehoorzaal.nl/uitterras2023

Op de laatste zondag van het Zomerterras wordt de start van het nieuwe culturele seizoen gevierd. De Stadsgehoorzaal nodigt, samen met de culturele partners uit de stad, heel Vlaardingen en omstreken uit om te komen proeven van het aanbod voor het komende seizoen. Onder andere Ricky Koole, Peppa Pig, Andries Tunru en The Cosmic Carnival (Fleetwood Mac) geven op de podia previews van hun voorstellingen.

Op het podium waar veel familietheater te zien zal zijn biedt de Stadsgehoorzaal lokaal aanstormend presentatietalent de kans om in de spotlight te staan. Er wordt gezocht naar een presentator of presentatieduo tussen de 10 en 18 jaar oud, met enthousiasme, spontaniteit en improvisatietalent, maar zonder plankenkoorts.

Talenten kunnen “auditie” doen door een video te maken waarin een korte presentatietekst wordt voorgedragen alsof ze al op het podium staan. De tekst is te vinden op de website van de Stadsgehoorzaal. Dit filmpje kan vervolgens via social media ingezonden worden met #UITterrastalent en door de Stadsgehoorzaal te taggen. Het is ook mogelijk om de video per mail op te sturen naar info@stadsgehoorzaal.nl. Inzenden kan tot uiterlijk zondag 16 juli.

De gekozen presentator zal de acts op het podium aan- en afkondigen en draagt bij aan de feestelijke sfeer op het culturele festival. Als dank ontvangt de presentator, naast een onvergetelijke dag vol bijzondere ontmoetingen en een kans om op het podium te staan, een Stadsgehoorzaal cadeaubon t.w.v. €150,-. Alle informatie over de voorwaarden, tekst en aanmelding is te vinden op www.stadsgehoorzaal.nl/uitterras2023