programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

Je hebt gezocht op: € 10

Blader door de Theateragenda

Vol trots presenteren wij de 120 voorstellingen die wij in seizoen 24/25 voor jou in petto hebben. Blader door de kersverse (digitale) theaterbrochure of vraag er één aan en vul jouw theateragenda!
 • Muza Valiaddinzade

  Piano Recital

  De jonge, uit Oekraïne gevluchte pianiste Muza Valiaddinzade toont deze middag haar uitzonderlijk talent in werken van Chopin, Liszt, Mendelssohn en Rachmaninov.
 • Waterlanders

  Een modern polderdrama (try-out)

  Waterlanders, met in de hoofdrollen topacteurs Randy Fokke, Paul R. Kooij en Jip Smit, is een messcherp polderdrama dat kijkt als een spannende serie. De toneelvoorstelling toont op herkenbare wijze hoe verschillende generaties binnen een familie omgaan met een wereld waarin het water oprukt.
 • Gewoon zoals je bent (2+)

  Naar het populaire prentenboek van Jonny Lambert

  In de herfstvakantie én tevens Nationale KinderTheaterWeek brengt Klein Amsterdam Producties de muzikale en beeldende theatervoorstelling Gewoon zoals je bent, gebaseerd op het gelijknamige populaire prentenboek van Jonny Lambert.
 • Een Flinke Linkse Vrouw

  Geschreven door Aaf Brandt Corstius

  Dit komische toneelstuk zit vol geestige dialogen tussen twee eigenzinnige en totaal verschillende karakters. Margje (Linda Møller) haalt een uitdagend project in huis: Jan (Casper van Bohemen). Maar is deze straatkrantverkoper wel zo oprecht en is gutmensch Margje wel zo onbaatzuchtig als zij zich voordoet?
 • Pepernotenpret (2+)

  Met Dirk Scheele

  Dirk Scheele viert in deze vrolijke en muzikale voorstelling het Sinterklaasfeest samen met alle kleine hulppieten en sinterklazen in de zaal. Vergezeld door echte zangpieten zingt hij bekende én nieuwe Sinterklaasliedjes. En als je mooi en hard genoeg meezingt, -swingt en -doet komt Sinterklaas misschien ook nog wel een deuntje meespelen…
 • Bovenste Knoopje Open

  Hoe is het water?

  Deze band brengt hartverwarmende liedjes in een tijd die soms bijna apocalyptische trekjes heeft. Want in welk water zwemmen we nu eigenlijk precies? Een avond vol humor en herkenning waarop je optimistischer de zaal gaat dan je binnengekomen bent. Deze vier jonge multi-instrumentalisten zijn met hun poëtische en scherpe verhalen, humor en engagement hard aan de weg aan het timmeren!
 • De Vlaardingse Eindejaarsshow

  Door de makers van Talk of the Town

  Een jaaroverzicht, maar dan anders. Niet een opsomming van gebeurtenissen, maar een antwoord op de vraag: wat voor impact had dit jaar op de Vlaardingse samenleving? De makers van Talk of the Town brengen een gevarieerde show met een mix van muziek, interview, spel, satire en theater. Dit alles onder begeleiding van presentator Tjerk van der Ende.
 • Kruimeltje (5+)

  En de strijd om de Goudmijn

  Kruimeltje duikt in dit gloednieuwe avontuur in het verleden van zijn vader in Amerika. Als hij voor straf op zijn kamer moet blijven ontsnapt hij via zijn fantasie naar het Wilde Westen. Ga mee op avontuur in deze vrolijke familiemusical vol humor, fantasie en leuke liedjes.
 • Gerard Alderliefste & Friends

  Une belle histoire - episode 3

  Waan je voor één avond op een Frans dorpsplein bij een fête du village. Samen met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen viert Gerard Alderliefste het Franse chanson. Raak gecharmeerd door de warme Franse klanken van de accordeon en viool en wordt meegevoerd door het joie de vivre en de liefde voor muziek en de Franse taal.
 • Xclusiv Company

  Sculptor

  Sculptor is een unieke theaterbelevenis waarin de kracht van doorzettingsvermogen gevoeld wordt. Te midden van pulserende beats en rauwe uitdagingen, dansen B-boys hun verhaal van groei en overwinning. Met hun moves lijken ze de zwaartekracht te trotseren en demonstreren ze dat met doorzettingsvermogen zelfs het schijnbaar onmogelijke haalbaar is.
 • Fred Delfgaauw

  Broos

  Een liefdevol eerbetoon aan hen die onvermoeibaar en vaak ondergewaardeerd zorg bieden aan oudere mensen. Broos toont de breekbaarheid van zorg in de verhalen van kleurrijke personages die tot leven gewekt worden door meesterverteller Fred Delfgaauw. Hij sprak hiervoor met bewoners van zorginstellingen, zorgpersoneel, vrijwilligers en mantelzorgers.
 • Musa

  Ik ben Musa

  Nu Musa 35 is geworden, wil hij écht zichzelf zijn. Heerlijk eerlijk zijn. Het masker dat hij altijd gedragen heeft afwerpen, maar er is een probleem: wie is de echte Musa? Ga mee in zijn openhartige en grappige zoektocht.
 • Babyconcert BB (0+)

  Door Makiko Ito en Wonderland Collectief

  Een interactieve dans- en muziekvoorstelling voor de allerkleinsten. In het babyconcert improviseren de dansers en muzikanten samen op de bewegingen en geluiden van hun piepjonge publiek, zo ontstaan er ter plekke unieke dialogen tussen de artiesten en de baby’s!
 • Lavinia Meijer (8+)

  Behind the Telescopes

  Harpiste Lavinia Meijer, sound designer Arthur Antoine en animator Aimée de Jongh nemen je mee op een muzikale ontdekkingsreis naar een beter leven. De door livemuziek ondersteunde familiefilm gaat over een meisje dat door een telescoop naar de ruimte kijkt en fantaseert over een leven op Mars.