Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Jazz in Town

Kaartverkoop seizoen 22/23 gestart!

Hoera! De kaartverkoop voor meer dan 100 nieuwe shows is gestart. Koop nu je kaarten voor o.a. Youp van 't Hek, Herman van Veen, Ellen ten Damme, Bumba en nog veel meer
 • Jazz in Town Festival

  Gratis op het Stadsstrand

  Kom langs op het zomerse Stadsstrand tijdens het gratis toegankelijke 'Jazz in Town Festival'. Een zonnige zondagmiddag met o.a. Blikse Katers! (Jeroen Vrolijk, Paul & Clemens van der Feen, Arno Krijger), Het Brintex Collective en de Tom Arrow Jazz Group.
 • Önder

  Jazz in Town (locatie: De Kroepoekfabriek)

  Önder (onderdeel van de concertreeks Jazz in Town) brengt in de Kroepoekfabriek een avond vol nieuwe jazz-ontdekkingen van hypnotiserende, labyrintische drones naar chopped-up beats,  en van open soundscapes naar stevige avant-garde.
 • Fay Claassen

  Jazz in Town

  Fay Claassen, één van de meest veelzijdige jazz-zangeressen van Nederland, overtuigt haar publiek met verrassende eigen versies van bekende jazzsongs, waarbij er nieuwe muziek lijkt te ontstaan.
 • Tyranni Flock

  Jazz in Town (locatie: De Kroepoekfabriek)

  Tyranni Flock (onderdeel van de concertreeks Jazz in Town) brengt in de Kroepoekfabriek een avond vol ‘fusion’: elektronisch en akoestisch, synthesizers en dwarsfluiten. In dit contrast zit hun harmonie.
 • Sven Hammond met Peter Beets & New Jazz Orchestra

  Jazz in Town

  Sven Figee (Metropole Orkest, Residentie Orkest) slaat met zijn band Sven Hammond de handen ineen met de 18 koppige bigband New Jazz Orchestra o.l.v. Peter Beets. Verwacht verrassend solo- en samenspel, muzikaal avontuur en gezonde, maar vlijmscherpe swing en eigentijdse bewerkingen met een eigenzinnige draai.
 • Ezthetic

  Jazz in Town (locatie: De Kroepoekfabriek)

  Ezthetic. Met de zinderende ‘z’ van jazz. Zet je schrap voor het slagvaardige schoonheidsideaal van de Nederlandse drummer en componist Jens Meijer. Eigentijdse jazz op de kruiswegen van jazzrock, vrije improvisatie en lyrische melodiekunst.
 • Wouter Hamel

  Little Torch (Jazz in Town)

  Samen met zijn vaste muzikanten Thierry Castel en Rory Ronde verkent Wouter Hamel, met zowel elektronische als akoestische instrumenten, het spanningsveld tussen het oude en moderne, tussen nostalgie en een eigentijdse romantische draai: nummers die achteloos bewegen tussen de jazzy lounge lizards van vervlogen tijden en de donkere, klamme nachtclubs van vandaag.