programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Jazz in Town

 • Jazz in Town

  Stefan Lievestro

  Jazz in Town start dit seizoen op zondag 20 september met contrabassist Stefan Lievestro. Door de jaren heen speelde hij met talloze internationale jazzartiesten. Samen met contrabassist en componist Alessandro Fongaro zal hij hij op avontuurlijke wijze de mogelijkheden van de contrabas binnen het jazz-idioom in melodisch, ritmisch en experimenteel opzicht verkennen.
 • Jazz in Town (Locatie: De Kroepoekfabriek)

  New Hammond Sound Project

  Op zondag 15 november staat Hammondmeester Carlo de Wijs met zijn New Hammond Sound Project (NHSP) in De Kroepoekfabriek (Let op! Niet in de Stadsgehoorzaal) tijdens Jazz in Town. Vooraf geeft hij ook een lezing over het instrument en zijn visie. Het klassieke Hammondgeluid opnieuw uitgevonden!
 • Jazz in Town

  Stormvogel

  De artistieke duizendpoot Stormvogel trakteert u op een onvergelijkbare mix van modale jazz, prog rock en oude Indo-Europese traditionele muziek te brengen i.c.m. met voordrachten uit zijn eigen werken zoals de kersverse dichtbundel 'Pijnlijke Stilte'.
 • Jazz in Town

  Thijs Nissen

  Keiharde swing, dat kunt U verwachten van het Thijs Nissen Trio, maar ook voor een lyrische ballad schuwt deze formatie zich niet. De overkoepelende factor is in ieder geval het Great American Songboek.