programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

Je hebt gezocht op: Klassieke muziek

Blader door de Theateragenda

Vol trots presenteren wij de 120 voorstellingen die wij in seizoen 24/25 voor jou in petto hebben. Blader door de kersverse (digitale) theaterbrochure of vraag er één aan en vul jouw theateragenda!
 • Muza Valiaddinzade

  Piano Recital

  De jonge, uit Oekraïne gevluchte pianiste Muza Valiaddinzade toont deze middag haar uitzonderlijk talent in werken van Chopin, Liszt, Mendelssohn en Rachmaninov.
 • Luís Rabello

  Romantisch, impressionistisch en jazzy pianoconcert

  Dit romantische, impressionistische en jazzy gastprogramma vol werken van Europese en Latijns-Amerikaanse componisten wordt aangeboden door de Vlaardingse muziekdocente Helma van der Windt, vanwege haar liefde voor klassieke muziek en ter gelegenheid van haar 60e verjaardag.
 • Kwiatkowska & Adamus Duo

  Huiskamerconcert

  In het kader van Klassiek uit alle windstreken speelt dit bijzondere ensemble een uniek huiskamerconcert in de sfeervolle Boven Foyer. Tijdens de Grand Tour of the European Virtuosos worden de toeschouwers getrakteerd op klassieke en vroeg romantische muziek op historische instrumenten.
 • Hoezo, Bach?

  Esther Apituley & Noraly Beyer

  Twee charismatische biculturele vrouwen dagen elkaar op scherpe en humorvolle manier uit over hun passie voor muziek én hun achtergrond, Moluks en Surinaams. Altvioliste Esther Apituley en journalist Noraly Beyer groeiden beiden op met de westerse cultuur, maar zijn ook doordrenkt met de cultuur van hun voorouders. In hun zoektocht naar deze roots komen ze uit op één gemene deler: Johann Sebastian Bach.