programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

Je hebt gezocht op: Nationaal Theaterweekend

Blader door de Theateragenda

Vol trots presenteren wij de 120 voorstellingen die wij in seizoen 24/25 voor jou in petto hebben. Blader door de kersverse (digitale) theaterbrochure of vraag er één aan en vul jouw theateragenda!
 • Sjef Torrie (5+)

  Workshop Gezonde Snoep (DIY)

  Het klinkt misschien gek, maar: snoep is gezond! Tijdens deze leerzame DIY workshop maak je samen met Sjef Torrie een gezond snoeppakketje. Met vegan ingrediënten waaronder mangopuree, dadeldrop, zoethout en een chocokoekje ga jij zelf aan de slag met gezond maar vooral overheerlijk snoepen.
 • Kruimeltje (5+)

  En de strijd om de Goudmijn

  Kruimeltje duikt in dit gloednieuwe avontuur in het verleden van zijn vader in Amerika. Als hij voor straf op zijn kamer moet blijven ontsnapt hij via zijn fantasie naar het Wilde Westen. Ga mee op avontuur in deze vrolijke familiemusical vol humor, fantasie en leuke liedjes.
 • Gerard Alderliefste & Friends

  Une belle histoire - episode 3

  Waan je voor één avond op een Frans dorpsplein bij een fête du village. Samen met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen viert Gerard Alderliefste het Franse chanson. Raak gecharmeerd door de warme Franse klanken van de accordeon en viool en wordt meegevoerd door het joie de vivre en de liefde voor muziek en de Franse taal.
 • Xclusiv Company

  Sculptor

  Sculptor is een unieke theaterbelevenis waarin de kracht van doorzettingsvermogen gevoeld wordt. Te midden van pulserende beats en rauwe uitdagingen, dansen B-boys hun verhaal van groei en overwinning. Met hun moves lijken ze de zwaartekracht te trotseren en demonstreren ze dat met doorzettingsvermogen zelfs het schijnbaar onmogelijke haalbaar is.