programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: Vlaardingen750

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen!

Dit theaterseizoen bieden we 12 voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50 kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!
 • Ik zeg toch sorry

  Raymi Sambo Maakt & Aluin

  Zes acteurs spelen de viering van de afschaffing van de slavernij in 1863 na. Wat heeft sorry zeggen na zo’n lange tijd voor invloed?
 • Stadskaravaan Erasmusplein

  Reizend festival met o.a Dilana Smith, Hakim en The Daltons

  In 2023 viert Vlaardingen 750 jaar stadsrechten. Om heel de stad dit feest mee te laten vieren trekt de Stadskaravaan langs zes wijken in Vlaardingen met een reizend festival vol muziek, theater, kunst, dans, eten, drinken en veel meer.
 • Coco kan het! (2+) - UITVERKOCHT

  Onderdeel van het Prentenboekjesfestival

  In de interactieve, grappige, muzikale en avontuurlijke voorstelling Coco kan het!, gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het jaar door Loes Riphagen, neemt Marianne van Houten de kleinste theaterbezoekertjes mee op een vrolijk natuuravontuur.
 • Dikkie Dik & Ik (2+)

  Onderdeel van het Prentenboekjesfestival

  Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Stap binnen in een echte kattenwereld in de Foyer en geniet van de fantasievolle voorstelling Dikkie Dik & Ik vol fysiek spel, humor, interactieve projecties en videobeelden.
 • Groot Vlaardings Koor

  Vlaardings Glorie

  In het kader van Vlaardingen750 brengt het Groot Vlaardings Koor de muzikale voorstelling Vlaardings Glorie vol prachtige liedjes, beelden en bijbehorende verhalen gericht op onze stad Vlaardingen.
 • Percossa

  Let me in – Let me out

  De beste slagwerkgroep van de Benelux veroorzaakt in deze voorstelling een wervelwind aan muzikale stijlen. De mannen van Percossa nemen je mee in een achtbaan op weg naar het onbekende, verpakt in muzikale scenes, verstillende momenten en hilarische acts.
 • Pauluskoor

  Het geheim van de Vlaerdingsche Kerstnacht

  Ter ere van Vlaardingen 750, organiseert het Pauluskoor een prachtig verhaalconcert in kerstsferen. Middeleeuwse en oude kerstliederen worden afgewisseld door verhalen over Vlaardingen.
 • Sinterklaasfeest (2+)

  Een groots Sintspektakel met Laurens

  Een feestelijke Sinterklaasbeleving vol avontuur, zang, dans én magie met Laurens. Ga mee op avontuur in deze wervelende, interactieve voorstelling waar de Sint en zijn Pieten natuurlijk ook van de partij zijn! Het belooft een groots Sintspektakel te worden!
 • Murder on the Orient Express

  Hét plot-twist moordmysterie

  Als er een moord wordt gepleegd aan boord van de Orient Express, begint de bloedstollende zoektocht naar de dader. Er telt maar één vraag: zit jij op het juiste spoor? Stap aan boord en beleef een avond vol intrige, spanning en onverwachte plot-twists, naar de moordmysterie van Agatha Christie.
 • Vlaardingen Eindejaarsshow

  Door de makers van Talk of the Town

  Een jaaroverzicht, maar dan anders. Niet een opsomming van gebeurtenissen, maar een antwoord op de vraag: wat voor impact had dit jaar op de Vlaardingse samenleving? Onder aanvoering van presentator Tjerk van der Ende wordt het jaar op een geheel eigen wijze samengevat. Dát is de Vlaardingen Eindejaarsshow van de makers van Talk of the Town!
 • Nina de la Parra & Sanne Landvreugd

  BloodBitches

  Neerlands Hoop winnares Nina de la Parra verdiept zich samen met topsaxofoniste Sanne Landvreugd in hun gezamenlijke, bloederige afkomst. Vrouw, Surinaams, slavernij, trauma, racisme en schuld. Twee powerhouses met unieke karakters!
 • Holland Dance Festival

  Talent on the Move 2024

  Met trots laat Holland Dance Festival het Nederlandse publiek kennismaken de virtuoze en veelzijdige danstalenten van Codarts Rotterdam. Passie spat van het podium af tijdens de voorstelling Talent on the Move 2024, een aanstekelijke en hartverwarmende voorstelling waarbij het lijkt alsof er geen einde komt aan de energie van de dansers.
 • Herman

  Stefan de Walle en Eva van der Gucht e.a.

  Wat doe je als je partner na 26 jaar huwelijk vertrekt naar een ander? Het overkomt Herman. En ondanks (of liever dankzij!) alle tegenslag groeit hij uit tot een véél leuker mens. Een tragikomedie over een laatbloeier: ontroerend en hilarisch tegelijk, door o.a. topacteurs Stefan de Walle en Eva van der Gucht.
 • Dilana Smith

  Legendary Women of Rock

  Dilana Smith kruipt in de huid van rocklegendes als Tina Turner, Janis Joplin en Adele, waarin ze losgaat met alles wat ze heeft: een krachtige, bezielde soul- en rockstem. Dilana ontroert, verleidt en schudt wakker. Ze is een magneet: aan het einde van de avond houdt iedereen van haar.
 • Rust en Vreugd

  De opvolger van Hendrik Groen

  Emma (Doris Baaten) besluit na de dood van haar man een tuinhuisje te onderhouden. Een tenenkrommend grappige muzikale voorstelling van de schrijver van Hendrik Groen, waarbij maatschappelijke kwesties op humoristische wijze worden belicht.