gehoorzaal

StadsVrienden
Alleen naar het theater? Geen probleem, je bent niet de enige. 

De StadsVrienden is voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Via de StadsVrienden is er altijd wel iemand die mee kan!

Om de zoveel tijd nodigen we je uit voor een lekkere kop koffie of thee. We vertellen zo'n middag met plezier over het theaterprogramma dat eraan zit te komen. We lichten steeds een aantal voorstellingen uit. Iedere voorstelling heeft een soort kartrekker en ter plekke stemmen we af wie naar welke voorstelling wil en kunnen meteen de kaarten worden besteld. Op de dag van de voorstelling word je met open armen ontvangen en zitten jullie gezellig bij elkaar in de zaal. Na afloop onder het genot van een drankje kan je nog even napraten met elkaar!

Aanmelden voor het koffiemomentje kan door een belletje aan de Theaterkassa, een mailtje aan info@stadsgehoorzaal.nl of door een gratis plekje te reserveren voor het koffiemoment op de site via onderstaande knop. Mocht iemand spontaan aan komen waaien is dat ook goed, maar het is fijn om een beetje te weten hoeveel mensen er komen.

Gewoon een keertje proberen kan geen kwaad toch?

Reserveer hier een plekje voor zaterdag 30 september 2023

Reserveer hier een plekje voor zaterdag 2 december 2023

Reserveer hier een plekje voor zaterdag 2 maart 2024

De Stadsvrienden wordt mede mogelijk gemaakt door DFDS Seaways.