gehoorzaal

StadsVrienden

Alleen naar het theater? Geen probleem, u bent niet de enige. Word StadsVriend!

 

De StadsVrienden is een groep theaterliefhebbers die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar dit liever niet alleen willen doen. Via de StadsVrienden is er altijd wel iemand die mee wil en ontmoet u tegelijkertijd gelijkgestemde bezoekers. De StadsVrienden worden voorafgaand aan de voorstelling ontvangen aan de speciale StadsVrienden tafel en komen door middel van een speciale theaterkaart altijd bij elkaar in de buurt te zitten.

 

Komt u ook bij de StadsVrienden? Als StadsVriend krijgt u voor €5,- per seizoen:

  • Iedere maand een mailtje met leuke voorstellingstips, waar aangesloten kan worden bij andere theaterbezoekers die ook alleen komen.
  • Toegang tot de besloten StadsVrienden Facebook groep, waar StadsVrienden met elkaar in contact kunnen komen. Hier kunnen er mogelijk nog meer spontante ideeën ontstaan, zoals met elkaar meerijden of andere uitjes.
  • Een gereserveerde plaats aan de StadsVrienden tafel in de foyer, waar u en de andere StadsVrienden warm ontvangen worden met gratis koffie en thee, om het uitje gezellig te starten.
  • Met uw persoonlijke StadsVrienden code, die u ontvangt nadat u zich als StadsVriend aangemeld heeft, kunt u gebruik maken voor de gereserveerde StadsVriend plekken. Hierdoor zitten alle StadsVrienden altijd bij elkaar in de zaal.

 

Wordt u ook StadsVriend? Meld u dan nu aan door op onderstaande knop te drukken.

 

Ik word StadsVriend!