gehoorzaal

Theateragenda 24/25
Zullen we? Yesss!

Met enorm veel trots en plezier presenteren we je de 120 fantastische voorstellingen die we komend theaterseizoen voor je in petto hebben én waar je per direct kaarten voor kunt kopen! In de kleurrijke agenda staan alle voorstellingen op een rijtje, zodat je lekker kunt bladeren en jouw favorieten kunt aanvinken.

Gedrukt exemplaar
In het kader van duurzaamheid wordt de Theateragenda op aanvraag per post verzonden. Woon je in de buurt van het theater? Kom dan vooral gezellig langs aan de Theaterkassa op de Schiedamseweg 51 om een exemplaar af te halen. Wij geven jou graag persoonlijk theateradvies én je kan meteen je kaarten bestellen.

Digitaal bladeren
Het is ook mogelijk om door een digitale variant van de Theateragenda te bladeren. Met één druk op de knop duik je in ons aanbod vol variatie, vol kwaliteit, vol verrassing en vol herkenning!

Kies hieronder op welke manier jij de Theateragenda wilt ontvangen. Veel theaterbladerplezier!

Kom tijdens openingstijden gezellig langs bij de Theaterkassa om een exemplaar op te halen en krijg persoonlijk theateradvies van ons. Je kan meteen jouw kaarten kopen.
Afhalen aan de Theaterkassa
Krijg persoonlijk theateradvies!
Blader de digitale versie van de Theateragenda door. De brochure is meteen beschikbaar, zodat jij snel aan de slag kan met het vullen van jouw eigen theaterkalender.
Digitaal bladeren
Duurzaam én meteen beschikbaar
Woon je niet in de buurt? Vraag dan een gedrukt exemplaar van de theateragenda aan via onderstaande button. Wij sturen hem dan zo snel mogelijk naar je op!
Per post aanvragen
Binnen twee weken op de mat