Oh Buurman wat doet u nu? Revue!

Arijan van Bavel en Esmee van Oostende

Komedie

Arijan (Adje) en Esmee (Esmee Joanna) belichten op komische wijze de ups en downs van het naast elkaar wonen. Gluur onbeschaamd over de heg en zie hoe Arijan nooit jaloers is op de 1.1. miljoen TikTok-volgers van Esmee en hoe Esmee er nooit problemen mee heeft dat Arijan weleens naakt door de tuin loopt.

In de show vol liedjes, sketches, typetjes en korte conferences blijft geen enkele burenergernis onbesproken. Van het welbekende kopje suiker tot onaangekondigde bezoekjes terwijl je net lekker in je huispak op de bank ligt. Wat maakt een goede buur eigenlijk beter dan een verre vriend? Het duo brengt een voorstelling vol hilariteit, waar geen burenruzie te gek is en geen heg te hoog om overheen te gluren.

De herkenbare ergernissen zijn verweven in een heerlijke avond theater. Nog nooit heb je zo hard om een heftige burenruzie moeten lachen en gluren we met Arijan en Esmee onbeschaamd over de heg. Maak je klaar voor een avond theater vol humor, muziek en herkenbare situaties.

Over Arijan
Podiumdier, acteur en producent Arijan van Bavel is wereldwijd beroemd in Nederland als Adje en tevens producent van theatervoorstellingen, waaronder de productie Oh Oh Den Haag! waarin hij ook zelf een rol speelt.

Over Esmee
Esmee van Oostende is een entertainer pur sang! De 27-jarige Esmee van Oostende, beter bekend als Esmee Joanna is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Haar succes laat zich meten in haar fans: Meer dan 1 miljoen TikTok-volgers, 125.000 volgers op Instagram en nog eens bijna 90.000 op youtube. Haar inspiratie lijkt oneindig en de hoeveelheid sketches is ongeëvenaard.

Speelduur:
Nog niet bekend