Feest
Ga helemaal los in de Stadsgehoorzaal!

Wat de gelegenheid tot uw feest ook is, onze sfeervolle en diverse ruimtes zijn uitermate geschikt voor bijzondere en onvergetelijke momenten met uw dierbaren!

De Harmonie (kleine zaal) is een prachtige en bovenal sfeervolle zaal met een bijzondere geschiedenis van inmiddels 200 jaar. De zaal heeft een chique uitstraling en leent zich uitstekend voor een feest of receptie tot 200 gasten. Wilt u gebruik maken van meerdere ruimtes? Dan raden wij ook aan de mogelijkheden van onze verschillende Theater Foyers te bekijken. Afhankelijk van het aantal gasten hebben wij altijd een passende en sfeervolle ruimte ter beschikking.

Hieronder ziet u al onze ruimtes die aan te raden zijn als feestlocatie. Door op de ruimtes te klikken kunt u in onze 3D scan digitaal rondkijken. Wilt u meer informatie of de ruimtes in het echt bezichtigen? Vraag dan een offerte aan via onderstaande knop.

 

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN of bel naar 010 434 05 00

Hét paradepaardje van de Stadsgehoorzaal uit 1952. Maak gebruik van enkel het toneel of de gehele zaal en de technische mogelijkheden waaronder een beamer, groot TV scherm en professioneel licht en geluid.
Grote Zaal
50 tot 650 personen
Theaterzaal met 200 jaar historie. Door de inschuifbare tribune is de ruimte zeer divers in te richten. Gebruik van beamer, licht en geluid en groot TV scherm mogelijk.
Harmonie
150 tot 200 personen
De Boven Foyer, de Beneden Foyer, en het Theatercafé. Drie ruimtes van verschillende groottes, met elk een eigen bar en diverse mogelijkheden. In deze ruimtes is het mogelijk gebruik te maken van een klein podium en een groot verrijdbaar TV scherm.
Theater Foyers
60 tot 200 personen