gehoorzaal

Repeteren
Oefen scènes, liedjes of choreografieën meteen op het toneel

Voordat een première gespeeld kan worden vindt er een intensieve repetitieperiode plaats. Teksten worden geleerd, muziek wordt ingestudeerd en een choreografie wordt voorgedaan. De Stadsgehoorzaal beschikt over verschillende ruimtes die gebruikt worden door meerdere verenigingen of artiesten om hun optreden voor te bereiden. Door te repeteren in een theater kunnen de spelers ook direct wennen aan het idee om op een toneel te staan, waardoor ze meteen klaar zijn om in de spotlight te stappen.

Hieronder staan onze ruimtes die aan te raden zijn als repetitieruimte. Door op een ruimte te klikken kan je een virtueel bezoek brengen aan ons theater om digitaal rond te kijken. Neem bij interesse of vragen vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN of bel 010 434 05 00

Hét paradepaardje van de Stadsgehoorzaal uit 1952. Maak gebruik van enkel het toneel of de gehele zaal en de technische mogelijkheden waaronder een beamer, groot TV scherm en professioneel licht en geluid.
Grote Zaal
50 tot 650 personen
Theaterzaal met 200 jaar historie. Door de inschuifbare tribune is de ruimte zeer divers in te richten. Gebruik van beamer, licht en geluid en groot TV scherm mogelijk.
Harmonie
150 tot 200 personen
De Boven Foyer, de Beneden Foyer, en het Theatercafé. Drie ruimtes van verschillende groottes, met elk een eigen bar en diverse mogelijkheden. In deze ruimtes is het mogelijk gebruik te maken van een klein podium en een groot verrijdbaar TV scherm.
Theater Foyers
60 tot 200 personen