Feest
Wij helpen graag om uw feest tot een onvergetelijk succes te maken!

Waar hard gewerkt wordt is het ook belangrijk om soms even te ontspannen. Wanneer u iets te vieren heeft met uw bedrijf of zakelijke partners bent u bij de Stadsgehoorzaal aan het juiste adres. Het theater beschikt over verschillende locaties die gebruikt kunnen worden als feestzaal. Afhankelijke van uw wensen vinden wij samen met u de geschikte ruimte. Wij denken graag mee over de aankleding, het creëren van de juiste sfeer en cateringopties. Alles om uw zakelijke feest zo onvergetelijk mogelijk te maken.

Hieronder staan al onze ruimtes die geschikt zijn als feestlocatie. Door op de ruimte te klikken kunt u deze digitaal bekijken in onze 3D scans. Vraag voor meer informatie en bezichtigingen een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN of bel 010 434 05 00

Hét paradepaardje van de Stadsgehoorzaal uit 1952. Maak gebruik van enkel het toneel of de gehele zaal en de technische mogelijkheden waaronder een beamer, groot TV scherm en professioneel licht en geluid.
Grote Zaal
50 tot 650 personen
Theaterzaal met 200 jaar historie. Door de inschuifbare tribune is de ruimte zeer divers in te richten. Gebruik van beamer, licht en geluid en groot TV scherm mogelijk.
Harmonie
150 tot 200 personen
De Boven Foyer, de Beneden Foyer, en het Theatercafé. Drie ruimtes van verschillende groottes, met elk een eigen bar en diverse mogelijkheden. In deze ruimtes is het mogelijk gebruik te maken van een klein podium en een groot verrijdbaar TV scherm.
Theater Foyers
60 tot 200 personen