gehoorzaal

Cultureel evenement
Van educatieve voorstelling tot festival, alles is mogelijk in de Stadsgehoorzaal

De ruimtes van de Stadsgehoorzaal zijn zeer divers te gebruiken. Wij denken graag flexibel mee over de inrichting en de mogelijkheden om uw evenement tot een succes te maken. Wilt u bijvoorbeeld een cultureel festival, een boekpresentatie of iets anders organiseren? Dan bent u bij de Stadsgehoorzaal aan het juiste adres.

Hieronder staan al onze ruimtes op een rijtje. Door op de ruimtes te klikken kunt u ze digitaal bekijken in onze 3D scan. Wilt u meer weten of de ruimtes een keer komen bekijken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN of bel 010 434 05 00

Hét paradepaardje van de Stadsgehoorzaal uit 1952. Maak gebruik van enkel het toneel of de gehele zaal en de technische mogelijkheden waaronder een beamer, groot TV scherm en professioneel licht en geluid.
Grote Zaal
50 tot 650 personen
Theaterzaal met 200 jaar historie. Door de inschuifbare tribune is de ruimte zeer divers in te richten. Gebruik van beamer, licht en geluid en groot TV scherm mogelijk.
Harmonie
150 tot 200 personen
De Boven Foyer, de Beneden Foyer, en het Theatercafé. Drie ruimtes van verschillende groottes, met elk een eigen bar en diverse mogelijkheden. In deze ruimtes is het mogelijk gebruik te maken van een klein podium en een groot verrijdbaar TV scherm.
Theater Foyers
60 tot 200 personen
De modern ingerichte Huiskamer is flexibel te gebruiken voor verschillende doeleinden. In deze ruimte kan gebruikgemaakt worden van een beamer of een verrijdbaar groot TV scherm.
Huiskamer
Aantal personen: 20
De Glazen Foyer is een kleinschalige ruimte die zich onderscheidt door de grote hoeveelheid aan daglicht. In deze ruimte is het mogelijk gebruik te maken van een beamer met geluidsinstallatie.
Glazen Foyer
Aantal personen: 20