Cursus & teambuilding
De Stadsgehoorzaal is de perfecte ruimte om meer over elkaar of een onderwerp te leren!

Het theater is een inspirerende omgeving. Een gebouw vol creativiteit en historische elementen. Perfect om met alle collega’s of zakelijke partners een cursus te volgen of een teambuildingsactiviteit te ondernemen. De verschillende ruimtes van de Stadsgehoorzaal zijn flexibel inzetbaar voor vele verschillende doeleinden. Van een opfriscursus in klaslokaal opstelling in De Harmonie (kleine zaal) tot sportieve bootcamp waarbij helling op en af wordt gerend in de Grote Zaal. Wij denken graag mee over een passende cursus of activiteit voor uw medewerkers of vakgenoten, die een onuitwisbare indruk achter zal laten.

Hieronder staan al onze ruimtes die geschikt zijn als cursus- of teambuilding locatie. Door op de ruimte te klikken kunt u deze digitaal bekijken in onze 3D scans. Vraag voor meer informatie en bezichtigingen een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN of bel naar 010 434 05 00

Hét paradepaardje van de Stadsgehoorzaal uit 1952. Maak gebruik van enkel het toneel of de gehele zaal en de technische mogelijkheden waaronder een beamer, groot TV scherm en professioneel licht en geluid.
Grote Zaal
50 tot 650 personen
Theaterzaal met 200 jaar historie. Door de inschuifbare tribune is de ruimte zeer divers in te richten. Gebruik van beamer, licht en geluid en groot TV scherm mogelijk.
Harmonie
150 tot 200 personen
De Boven Foyer, de Beneden Foyer, en het Theatercafé. Drie ruimtes van verschillende groottes, met elk een eigen bar en diverse mogelijkheden. In deze ruimtes is het mogelijk gebruik te maken van een klein podium en een groot verrijdbaar TV scherm.
Theater Foyers
60 tot 200 personen
De modern ingerichte Huiskamer is flexibel te gebruiken voor verschillende doeleinden. In deze ruimte kan gebruikgemaakt worden van een beamer of een verrijdbaar groot TV scherm.
Huiskamer
Aantal personen: 20
De Glazen Foyer is een kleinschalige ruimte die zich onderscheidt door de grote hoeveelheid aan daglicht. In deze ruimte is het mogelijk gebruik te maken van een beamer met geluidsinstallatie.
Glazen Foyer
Aantal personen: 20
In de Artiesten Foyer worden de artiesten ontvangen en kunnen ze tot rust komen, maar ook voor andere doeleinden is dit een geschikte ruimte. In deze ruimte is het mogelijk gebruik te maken van een groot verrijdbaar TV scherm.
Artiesten Foyer
Aantal personen: 15