Receptie
Wat de gelegenheid voor uw receptie ook is, onze sfeervolle en diverse ruimtes zijn uitermate geschikt!

Graag kijken we met u naar de mogelijkheden en gaan we aan de slag uw wensen te vervullen. Ons theater beschikt over sfeervolle ruimtes van verschillende grootte, zodat u voor ieder gewenst aantal gasten een gepaste locatie kan vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een receptie op het toneel van de Grote Zaal? Of juist in De Harmonie, met haar meer dan 200 jaar historie. Voor ieder gezelschap is er wel een locatie.

Hieronder ziet u al onze ruimtes die aan te raden zijn als receptie locatie. Door op de ruimtes te klikken kunt u in onze 3D scan digitaal rondkijken. Wilt u meer informatie of de ruimtes in het echt bezichtigen? Vraag dan een offerte aan via onderstaande knop.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN of bel naar 010 434 05 00

Hét paradepaardje van de Stadsgehoorzaal uit 1952. Maak gebruik van enkel het toneel of de gehele zaal en de technische mogelijkheden waaronder een beamer, groot TV scherm en professioneel licht en geluid.
Grote Zaal
50 tot 650 personen
Theaterzaal met 200 jaar historie. Door de inschuifbare tribune is de ruimte zeer divers in te richten. Gebruik van beamer, licht en geluid en groot TV scherm mogelijk.
Harmonie
150 tot 200 personen
De Boven Foyer, de Beneden Foyer, en het Theatercafé. Drie ruimtes van verschillende groottes, met elk een eigen bar en diverse mogelijkheden. In deze ruimtes is het mogelijk gebruik te maken van een klein podium en een groot verrijdbaar TV scherm.
Theater Foyers
60 tot 200 personen
De modern ingerichte Huiskamer is flexibel te gebruiken voor verschillende doeleinden. In deze ruimte kan gebruikgemaakt worden van een beamer of een verrijdbaar groot TV scherm.
Huiskamer
Aantal personen: 20
De Glazen Foyer is een kleinschalige ruimte die zich onderscheidt door de grote hoeveelheid aan daglicht. In deze ruimte is het mogelijk gebruik te maken van een beamer met geluidsinstallatie.
Glazen Foyer
Aantal personen: 20