Kwiatkowska & Adamus Duo

Huiskamerconcert

Klassieke muziek , Muziek

In het kader van Klassiek uit alle windstreken speelt dit bijzondere ensemble een uniek huiskamerconcert in de sfeervolle Boven Foyer. Tijdens de Grand Tour of the European Virtuosos worden de toeschouwers getrakteerd op klassieke en vroeg romantische muziek op historische instrumenten. Het programma bevat stukken van Battista Cirri, Duranowski, Haydn, Khandoshkin, Romberg en Fiorillo.

Aleksandra Kwiatkowska
Deze uit Polen afkomstige violiste studeerde in 2021 af van het koninklijk conservatorium in Den Haag. Als soloviolist en kamermusicus speelde ze mee bij vele concerten, voorstellingen en festivals in Europa, Indonesië en de Verenigde Staten. Ook volgde zij diverse masterclasses bij verscheidene grote musici. Tot slot deed ze meermaals succesvol mee aan internationale solo- en kamermuziekwedstrijden.

Matylda Adamus
In 2022 behaalde deze Poolse celliste haar master aan het koninklijk conservatorium in Den Haag waarbij ze zich onderscheidde door de manier waarop zij de volle breedte van muzikale expressie over wist te brengen. Ze werkt samen met diverse orkesten, waaronder Holland Baroque, en trad op in o.a. het Concertgebouw Amsterdam en Philharmonie de Paris.

Speelduur:
Nog niet bekend