programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum
 • Clean Pete

  Afblijven

  De muzikale tweelingzussen van Clean Pete brengen u vervlochten samenspel en samenzang zoals alleen verweven genen die kunnen brengen. Met prachtige liedjes vol dualiteit zullen zij u volledig meenemen in hun verhalen.
 • Woezel en Pip (2+)

  En de Tijdmachine

  Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie
 • Stadsterras

  Hét theaterfestival voor het hele gezin!

  Een nieuwe editie van het Stadsterras, het theaterfestival voor de hele familie!
 • Zanggroep Puur!

  Back to the sixties

  Een 'Trip down memory lane'. Met liedjes uit de popmuziek, kleinkunst, cabaret en musical. Zanggroep Puur! neemt u mee terug naar de tijd waar we de muziek nu nog steeds allemaal van mee kunnen zingen.
 • Bang mannetje (4+)

  Gespeeld door Joes Boonen

  Een vrolijke, interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. In een intieme sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van Bang Mannetje.
 • Piepschuim

  Grote Woorden

  Piepschuim maakt voorstellingen met een flinke dosis muziek, fysiek theater en relativerende humor. Grote Woorden gaat over waarheid en taal in al zijn facetten.
 • Groen van Prinstererlyceum presenteert:

  MuToDa 2019: Sprookjes bestaan niet! Of toch?

  Ergens in Transsylvanië wordt een prins geboren. Hoe gaat zijn leven verlopen? Vindt hij de ware of is alles voorbestemd? Volg de avonturen van prins Engelbert in dit muzikale sprookje.
 • Murth Mossel

  Pauwer

  Scherp, hilarisch en persoonlijk. Deze ervaren comedian komt nooit met slappe hap en altijd met power! En trots als een pauw, maar met beide benen op de grond.
 • Talk of the Town

  Vlaardingse talkshow vol interviews, actualiteiten, politiek en cultuur

  Blijf op een leuke manier op de hoogte van alles wat er in en rondom Vlaardingen gebeurt. Bijzondere gasten vertellen hun verhaal en er kan flink wat afgelachen worden.
 • New Orleans

  Ricky Koole, Leo Blokhuis & Ivan Peroti

  Dramatisch, feestelijk en inspirerend, het komt allemaal aan bod tijdens de muzikale show van Leo Blokhuis, Ricky Koole en Ivan Peroti. Ze gaan op reis naar New Orleans, de stad die de bakermat is van vele muzikale stijlen zoals jazz, soul en rock en waar het bruist van de ongekende creativiteit!
 • Yentl en de Boer

  Magie

  Wanneer maakt u echt iets bijzonders mee? Ja, toen u een baby was en er muziek uit zo’n knuffel kwam die boven uw bed hing. Dat was genoeg voor urenlange verwondering, maar tegenwoordig…
 • Jörgen Raymann

  Schudden aan die boom!

  Jörgen Raymann gaat op ontdekkingsreis langs zijn stamboom om te zien of hij er wel een beetje bij past. Is hij een vreemde eend of past hij juist perfect in deze maatschappij?
 • X-POSURE - Showcase

  Dé zoektocht naar jong podiumtalent uit de regio!

  Wie komt er een ronde verder en daarmee dichterbij die felbegeerde prijs? Juich jouw favorieten naar de overwinning!
 • De Dutch Don't Dance Division

  Ballet Black & White

  Een voorstelling die als een trein voorbijraast door het soms ruige landschap van dans en ballet, met meesterwerken uit de 19e eeuw, wereldpremières en een ballet van onder andere de internationaal vermaarde choreograaf Nils Christe.
 • De grote Harry Bannink podcast on tour

  Met Gijs Groenteman, Frank Groothof & Dick van der Stoep

  Ga mee op een ontdekkingsreis door het oeuvre van de bekende componist Harry Bannink. Een avond vol verhalen en de liedjes die het summum van de Nederlandse liedkunst vertegenwoordigen.
 • The Bridges of Madison County

  Met o.a. René van Kooten, Lone van Roosendaal en Annick Boer

  René van Kooten (winnaar Musical Award beste mannelijke hoofdrol) en Lone van Roosendaal brengen dit prachtige liefdesverhaal tot leven met oorstrelende samenzang.
 • Kortsluiting in mijn hoofd

  Theatervoorstelling over psychiatrie

  Brenda belandt na haar bevalling in een psychose. Samen met zorgverlener Stefaan vertelt zij het verhaal over haar ervaringen en zoektocht naar hulp.
 • Philip Mechanicus, Wachten op transport

  Theater Na de Dam (Locatie: De Windwijzer)

  Wachten op transport vertelt het verhaal van Philip Mechanicus wat hij opgeschreven heeft in een indrukwekkend oorlogsdagboek. Onderdeel van Theater Na De Dam.
 • Javier Guzman e.v.a.

  The Backstage Comedy Tour

  Een unieke theaterervaring: door het gehele gebouw wordt u verrast met optredens van bekende en minder bekende comedians. U komt op plaatsen zoals de kleedkamers, het zijtoneel en het kantoor, dus deze avond zult u niet snel vergeten.
 • Toneelvereniging Het Masker

  Een onbeschreven blad

  Ik word wakker in het donker met mijn hoofd in het verband. Nee, mijn hele lijf is omzwachteld. Ik weet niet waar ik ben, ik weet niet hoe ik heet, ik weet niet meer wat er gebeurd is. Ik weet... helemaal niets meer.
 • De dag dat ik Robert Long ontmoette

  Met o.a. Maaike Widdershoven en Wil van der Meer

  Robert Long zou dit jaar 75 jaar zijn geworden. Zijn prachtige oeuvre wordt geëerd door vertolkingen van artiesten die de welbekende zanger zelf hebben mogen ontmoeten.
 • Fred van Leer

  Leer van Fred Live

  Fred van Leer zorgt voor een hilarische avond voor de nieuwsgierige vrouw die de "do’s and dont’s" wil weten qua kleding, de tips en tricks wil horen of haar eigen verhaal wil vertellen.
 • Arie & Silvester

  Wie?!

  Na 10 jaar zijn ze weer terug op het toneel. Wie? Arie Koomen en Silvester Zwaneveld! Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door uw strot geduwd!
 • Turks Fruit

  Het ultieme liefdesverhaal

  Het boek was een bestseller, de film een blockbuster, de musical een kaskraker en dan is er nu de mag-u-niet-missen toneelbewerking van het ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur: Turks Fruit.
 • Thomas Acda

  Motel

  Motel is een langverwachte, muzikale cabaretvoorstelling met verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Over hoe we met vallen en opstaan invulling aan ons leven proberen te geven.
 • Hadewych Minis

  Minis Plus

  In haar muzikale én oergrappige 'onewomanshow' Minis Plus laat Hadewych Minis haar kanten en al haar kunnen samenvallen. Van cabaret tot flamenco, van moederschap tot midlifecrisis. Ze deelt haar originele zoektocht en creativiteit in alle oprechtheid en gekheid.
 • Lulu en de mannen

  Swingend entertainment op de zondagmiddag!

  Lulu en de mannen is een akoestisch trio dat gitaarmuziek en moderne hits combineert tot een swingend geheel, ook een Nederlandstalige smartlap wordt niet geschuwd!
 • Kaj Gorgels

  Effe relativeren

  “Effe relativeren” is de eerste one-man theatershow van Youtuber en presentator Kaj Gorgels. Op social media werd Kaj bekend door ‘Kaj’s typetjes’. Inmiddels ken je hem ook als finalist van Expeditie Robinson 2017 en als presentator van Concentrate, Temptation Island VIPS, I Love You Tattoo en De Beste Verleiders.
 • Peter Pannekoek

  Later was alles beter

  Peter Pannekoek is hét comedy talent van nu. In zijn voorstelling Later was alles beter is hij slimmer, scherper, gevaarlijker en ontwapenender dan ooit!
 • Nasrdin Dchar

  JA

  Tussen de avond dat Nasrdin zijn vrouw ontmoet in de Marina Bar en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is?
 • Absolutely Floyd

  Echoes Of A Distant Time

  Met hits uit het hele oeuvre van Pink Floyd, spectaculaire lichteffecten en videobeelden brengt de elfkoppige band Absolutely Floyd deze legendarische Engelse rockband weer tot leven.
 • OG3NE

  Sweet Harmony Tour

  De dames van OG3NE keren na het enorme succes van Three Times a Lady, terug met een nieuwe theatershow. Laat u betoveren door de prachtige samenzang van de drie zussen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle voorstellingen, achtergronden en aanbiedingen.

aanmelden